• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

[MENTION=966]Krzyśko[/MENTION] [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] dziękuję Wam bardzo.

Wydało mi się lekko podejrzane:
wszystko w ogłoszeniu idealne...zdjęcia jak z katalogu, a Pan nie jest w stanie powiedzieć, która to dokladnie wersja TI (Distinctive, Progression czy Plus Pack), wiec może to w ogóle nie TI? :-D

Po sprawdzeniu VIN okazuje się że auto zostało sprowadzone zza granicy 8 miesięcy temu i również wydaje mi sie podejrzane, że ktoś pozbywa się tej ślicznotki tak szybko...
a ogłoszenie jest napisane jakby był to II właściciel w Polsce i auto było serwisowane w krajowym ASO, co mija się z prawdą.

Pozdrawiam ;-)

Alfa 159 VIN

Witam, mam prośbę czy mogli byście mi rozkodować Vin owej ALFY 159 1,9 JTDM 8v. pragne tym modelem wstąpić do świata "Alfaholiców"

VIN: ZAR93900007109224

[MENTION=966]Krzyśko[/MENTION] [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] dziękuję Wam bardzo.

Wydało mi się lekko podejrzane:
wszystko w ogłoszeniu idealne...zdjęcia jak z katalogu, a Pan nie jest w stanie powiedzieć, która to dokladnie wersja TI (Distinctive, Progression czy Plus Pack), wiec może to w ogóle nie TI? :-D

Po sprawdzeniu VIN okazuje się że auto zostało sprowadzone zza granicy 8 miesięcy temu i również wydaje mi sie podejrzane, że ktoś pozbywa się tej ślicznotki tak szybko...
a ogłoszenie jest napisane jakby był to II właściciel w Polsce i auto było serwisowane w krajowym ASO, co mija się z prawdą.

Pozdrawiam ;-)

Wersja Distinctive, ale bez pakietu TI, na który się powołuje ;)

Wersja Distinctive, ale bez pakietu TI, na który się powołuje ;)

Haha, czyli przykleił znaczek TI i to w złym miejscu, bo zamiast na tylnej klapie to na bocznych drzwiach:D

A czy dwie końcówki wydechu są charatkteystyczne tylko dla wersji z silnikiem 2.4? Bo w 1.9 ich nie widze...

Haha, czyli przykleił znaczek TI i to w złym miejscu, bo zamiast na tylnej klapie to na bocznych drzwiach:D

A czy dwie końcówki wydechu są charatkteystyczne tylko dla wersji z silnikiem 2.4? Bo w 1.9 ich nie widze...

Znaczki są na błotnikach i to poprawne miejsce dla prawdziwej TI, a podwójny wydech w standardzie przy dieslu ma tylko 2.4

Dziękuję KoŁoS i Krzyśko za informacje, rozjaśniło mi się w głowie.

Pozdrawiam.

nie na temat

Błąd

- - - Updated - - -

Nie wiem czy ktoś jeszcze sprawdza VINy, jeśli tak to bardzo bardzo bym prosił o historię dla ZAR93900007269328
Z gory wielkie dzięki
Witam. Auto świetnie się sprawuje. Kupiłem go w 2016 w Tarnowie. Widzę, że kolega poszedł dużo wyżej (Gulia) - gratuluję wyboru. Jeśli można zapytać Jak sprawuje się to cudo ?

Ostatnia edycja:
Witam jestem tu nowy przymierzam się do zakupu pierwszej w mojej karierze Alfy 159. Potrzebuję by ktoś sprawdził mi nr vin
ZAR3900007032104. Samochód od osoby prywatnej, niestety nie ma książki serwisowej (trochę dziwne) Samochód jest piękny ale nie chce by o zakupie decydowały emocje, więc bardzo bym prosił o sprawdzenie nr. VIN

Cześć,

Możecie powiedzieć mi coś na temat Alfy 159 z takim nr. VIN:
zar93900007158790

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ostatni wpis w ASO jest na 67148km

- - - Updated - - -

Witam jestem tu nowy przymierzam się do zakupu pierwszej w mojej karierze Alfy 159. Potrzebuję by ktoś sprawdził mi nr vin
ZAR3900007032104. Samochód od osoby prywatnej, niestety nie ma książki serwisowej (trochę dziwne) Samochód jest piękny ale nie chce by o zakupie decydowały emocje, więc bardzo bym prosił o sprawdzenie nr. VIN

Ostatni wpis w ASO jest na 62626km

Mam prośbę o sprawdzenie numeru VIN
ZAR94000007087170 .Dzięki

Sprawdzenie VIN

Po pierwsze chciałem się przywitać ponieważ jest to mój pierwszy post na forum :)

Od dłuższego czasu poszukuję Alfy Romeo 159 w wersji sedan i zastanawiam się nad dwoma egzemplarzami:
1. VIN: ZAR93900007104663
2. VIN: ZAR93900007263340

Byłbym wdzięczny za sprawdzenie nr VIN.

Po pierwsze chciałem się przywitać ponieważ jest to mój pierwszy post na forum :)

Od dłuższego czasu poszukuję Alfy Romeo 159 w wersji sedan i zastanawiam się nad dwoma egzemplarzami:
1. VIN: ZAR93900007104663
2. VIN: ZAR93900007263340

Byłbym wdzięczny za sprawdzenie nr VIN.

1. Ostatni wpis w ASO jest na 59786km
2. 21.08.2017r. było 199tys.km

Amortyzatory
Powrót