[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Witam .Proszę o pomoc w rozkodowanie numeru VIN Alfy 159 TI ZAR93900007278520.
Dziekuje

A jakieś info o ZAR93900007262893 ???

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

Witam. Mógłby ktoś sprawdzić ten VIN?
ZAR93900007010642

Z góry dziękuję ;)

[MENTION=81363]Agand[/MENTION] Ostatni wpis w ASO jest na 24015km

Proszę o małą pomoc

Siemka :)
Jestem tutaj nowy nie będę się przedstawiał zrobię to na Forum: Tu się witamy ;)
Kupiłem niedawno Alfiego 159 z rynku Francuskiego, czy mógłby ktoś mi sprawdzić historię mojego pojazdu będę wdzięczny

VIN: ZAR93900007223629

Czy sprawdzał ktoś już może przy pomocy strony autodna.pl ??
Opłaca się zapłacić te 30 zł za ich pomoc ??

Witam, a czy ten vin ktoś mógłby sprawdzić?
ZAR93900007080302

Ostatni wpis w ASO jest na 67208km

- - - Updated - - -

Siemka :)
Jestem tutaj nowy nie będę się przedstawiał zrobię to na Forum: Tu się witamy ;)
Kupiłem niedawno Alfiego 159 z rynku Francuskiego, czy mógłby ktoś mi sprawdzić historię mojego pojazdu będę wdzięczny

VIN: ZAR93900007223629

Czy sprawdzał ktoś już może przy pomocy strony autodna.pl ??
Opłaca się zapłacić te 30 zł za ich pomoc ??

Ostatni wpis w ASO jest na 19957km, a co do autodna to trzeba wiedzieć kiedy warto wykupić raport i u Ciebie akurat tak.

Ja ostatnio korzystałem z autoDNA przed zakupem i myślę, że się opłaciło. Darowałem sobie wycieczkę do Płocka dzięki temu :D
Między innymi wg Eper i auto DNA auto ma oryginalnie inną linię wykończenia (nie TI lecz Sport), inne wyposażenie niż podaje sprzedawca (np brak poduszki kolanowej kierowcy, brak autoalarmu) oraz przebieg powyżej 200k (a w ogłoszeniu niecałe 200k). A co najlepsze auto ze 01.2011 sprzedawca twierdzi, że 1 rejestracja była w 2012 natomiast autoDNA podaje datę 1 rejestracji na 02.2011...
Także mi takie wiadomości wystarczyły, żeby zapał ostygł...

pozdrawiam :)

Ja ostatnio korzystałem z autoDNA przed zakupem i myślę, że się opłaciło. Darowałem sobie wycieczkę do Płocka dzięki temu :D
Między innymi wg Eper i auto DNA auto ma oryginalnie inną linię wykończenia (nie TI lecz Sport), inne wyposażenie niż podaje sprzedawca (np brak poduszki kolanowej kierowcy, brak autoalarmu) oraz przebieg powyżej 200k (a w ogłoszeniu niecałe 200k). A co najlepsze auto ze 01.2011 sprzedawca twierdzi, że 1 rejestracja była w 2012 natomiast autoDNA podaje datę 1 rejestracji na 02.2011...
Także mi takie wiadomości wystarczyły, żeby zapał ostygł...

pozdrawiam :)

Teraz to akurat Ty przeinaczasz fakty i zarówno raporty typu autodna jak i ASO trzeba jeszcze umieć interpretować.
Sport Plus jako wersja wyposażenia nie wyklucza TI, której to dotyczyło i jak najbardziej fabrycznie wyjechała w tym pakiecie.
Poduszka kolanowa też tam zapewne jest, a bynajmniej od nowości była, alarm może być np. dołożony, ale nie musi, bo większość handlarzy zaznacza jak kierunki przy zamykaniu migają :D
Przebieg mógł być wpisany typowo pod wyszukiwarkę, żeby nie przekroczyć magicznej 2 z przodu, a trzeba dopytać co jest na zegarach.
Jeśli chodzi o 2012 podawał go tylko jako rok modelowy, więc na przyszłość "spokojniej" podchodzić do tematu, a w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie.Mozecie mi podać wyposażenie tego auta kolor nadwozia i ewentualnie historię jak jest ZAR93900007139140

Teraz to akurat Ty przeinaczasz fakty i zarówno raporty typu autodna jak i ASO trzeba jeszcze umieć interpretować.
Sport Plus jako wersja wyposażenia nie wyklucza TI, której to dotyczyło i jak najbardziej fabrycznie wyjechała w tym pakiecie.
Poduszka kolanowa też tam zapewne jest, a bynajmniej od nowości była, alarm może być np. dołożony, ale nie musi, bo większość handlarzy zaznacza jak kierunki przy zamykaniu migają :D
Przebieg mógł być wpisany typowo pod wyszukiwarkę, żeby nie przekroczyć magicznej 2 z przodu, a trzeba dopytać co jest na zegarach.
Jeśli chodzi o 2012 podawał go tylko jako rok modelowy, więc na przyszłość "spokojniej" podchodzić do tematu, a w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu ;)

hej, pytałem jakiś czas temu o pomoc w sprawdzeniu tego auta ale jej nie otrzymałem więc na własną rękę próbowałem się czegoś dowiedzieć... co do wyposażenia i przebiegu kłócić się nie będę, może tak jest jak piszesz. Natomiast co do rocznika to otrzymałem zapewnienie podczas rozmowy telefonicznej, że samochód był rejestrowany po raz pierwszy w 2012 roku :)

Witajcie.Mozecie mi podać wyposażenie tego auta kolor nadwozia i ewentualnie historię jak jest ZAR93900007139140

26.06.2018 - 73721 mil

Kolor Carbonio Black

ILOŚĆ CYLINDRÓW : 5
NADWOZIE : 3 BRYŁOWY
NAPĘD : 4x2
ILOŚĆ ZAWORÓW CAŁKOWITA : 20
WYPOSAŻENIE RYNKU : WIELKA BRYT./IRLANDIA
POJEMNOŚĆ : 2400 CC
PALIWO : DIESEL
UKŁAD KIEROWNICZY : Z PRAWEJ STRONY
MOC : 154 KW - 210 KM
PODNOŚNIKI ELEKTRYCZNE SZYB TYLNYCH
LICZNIK MILOWY
SYSTEM ZABEZPIECZENIA SAMOCHODU
SKRZYNIA BIEGÓW MECHANICZNA 6 BIEGOWA
REFLEKTORY HALOGENOWE
REFLEKTORY PRZECIWMGIELNE
DOJAZDOWE KOŁO ZAPASOWE
WYŁĄCZENIE AIR BAG PASAŻERA
PERSONALIZACJA J. ANGIELSKI (UK)
INSTRUKCJA W J. ANGIELSKIM
WYŚWIETLACZ MULTIMEDIALNY ZE ZŁĄCZEM USB
ZAGŁÓWKI TYLNE
LUSTERKA ZEWNĘTRZNE/WEWNĘTRZNE ELEKTROCHROMATYCZNE
CZUJNIKI PARKOWANIA
CZĘŚCIOWA KONSERWACJA
KIT FOR SMOKERS
KLIMATYZATOR POWIETRZA
MODUŁ AIR BAG ZABEZPIECZAJĄCEGO KOLANA KIEROWCY
RADIO Z ODTWARZACZEM CD
LAKIER METALIZOWANY
WYPOSAŻ. ZE SKÓRY
SYSTEM ZABEZPIECZENIA SAMOCHODU
STEROWANIA RADIA NA KOLE KIEROWNICY
KIEROWNICA I GAŁKA ZM. BIEGÓW W SKÓRZE
LUSTERKA ZEWNĘTRZNE SKŁADANE ELEKTRYCZNIE
CZUJNIK DESZCZU
CZUJNIK JAKOŚCI POWIETRZA (A.Q.S.)
CZUJNIK ZAPOBIEGAJĄCY ZAPAROWANIU
PROGRAM ELEKTRONICZNEJ STABILNOŚCI (E.S.P.)
CRUISE CONTROL
KOŁA Z OBRĘCZĄ ZE STOPU
SIEDZENIE PASAŻERA Z REGULACJĄ WYSOKOŚCI
KOLOR WEWNĘTRZNY : TKANINA CZARNA
KOLOR ZEWNĘTRZNY : CZARNY

Wielkie dzięki.A w ASO pusto.Kolor czarny tzn jaki numer?

Amortyzatory
Powrót