Czy ktoś mógłby sprawdzić tą 9'tke?
ZAR93900007218588
Dziękuje serdecznie
Ostatni wpis w ASO jest na 9040km
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ktoś mógłby sprawdzić tą 9'tke?
ZAR93900007218588
Dziękuje serdecznie
Witam, a czy ten vin ktoś mógłby sprawdzić?
ZAR93900007080302
Siemka![]()
Jestem tutaj nowy nie będę się przedstawiał zrobię to na Forum: Tu się witamy
Kupiłem niedawno Alfiego 159 z rynku Francuskiego, czy mógłby ktoś mi sprawdzić historię mojego pojazdu będę wdzięczny
VIN: ZAR93900007223629
Czy sprawdzał ktoś już może przy pomocy strony autodna.pl ??
Opłaca się zapłacić te 30 zł za ich pomoc ??
Ja ostatnio korzystałem z autoDNA przed zakupem i myślę, że się opłaciło. Darowałem sobie wycieczkę do Płocka dzięki temu![]()
Między innymi wg Eper i auto DNA auto ma oryginalnie inną linię wykończenia (nie TI lecz Sport), inne wyposażenie niż podaje sprzedawca (np brak poduszki kolanowej kierowcy, brak autoalarmu) oraz przebieg powyżej 200k (a w ogłoszeniu niecałe 200k). A co najlepsze auto ze 01.2011 sprzedawca twierdzi, że 1 rejestracja była w 2012 natomiast autoDNA podaje datę 1 rejestracji na 02.2011...
Także mi takie wiadomości wystarczyły, żeby zapał ostygł...
pozdrawiam![]()
Witajcie.Mozecie mi podać wyposażenie tego auta kolor nadwozia i ewentualnie historię jak jest ZAR93900007139140
Teraz to akurat Ty przeinaczasz fakty i zarówno raporty typu autodna jak i ASO trzeba jeszcze umieć interpretować.
Sport Plus jako wersja wyposażenia nie wyklucza TI, której to dotyczyło i jak najbardziej fabrycznie wyjechała w tym pakiecie.
Poduszka kolanowa też tam zapewne jest, a bynajmniej od nowości była, alarm może być np. dołożony, ale nie musi, bo większość handlarzy zaznacza jak kierunki przy zamykaniu migają
Przebieg mógł być wpisany typowo pod wyszukiwarkę, żeby nie przekroczyć magicznej 2 z przodu, a trzeba dopytać co jest na zegarach.
Jeśli chodzi o 2012 podawał go tylko jako rok modelowy, więc na przyszłość "spokojniej" podchodzić do tematu, a w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu![]()
Witajcie.Mozecie mi podać wyposażenie tego auta kolor nadwozia i ewentualnie historię jak jest ZAR93900007139140
Wielkie dzięki.A w ASO pusto.Kolor czarny tzn jaki numer?