[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

W ASO pusto.

- - - Updated - - -
Czyli poprzedni właściciel nie robił w ASO nawet przeglądów gwarancyjnych, czy to nie jest odnotowywane? Alfa ma swoje mankamenty, którym muszę się jeszcze przyjrzeć m. in okopcone turbo i hałasujący wysprzęglik, oraz dość duży przebieg - 260 tys, ale generalnie mi się podoba.

Witam jeśli była by opcja prosiłbym o jakiekolwiek info o tych 3 159
1. ZAR93900007273357
2. ZAR93900007137768
3. ZAR93900007147970

Czyli poprzedni właściciel nie robił w ASO nawet przeglądów gwarancyjnych, czy to nie jest odnotowywane? Alfa ma swoje mankamenty, którym muszę się jeszcze przyjrzeć m. in okopcone turbo i hałasujący wysprzęglik, oraz dość duży przebieg - 260 tys, ale generalnie mi się podoba.

Czyli nic nie zostało wprowadzone do bazy centralnej, bo nie ma takiego obowiązku, a więcej może mieć konkretne ASO, które obsługuje dane auto w swojej bazie wewnętrznej.

- - - Updated - - -

Witam jeśli była by opcja prosiłbym o jakiekolwiek info o 159 ZAR93900007273357

Ostatni wpis w ASO jest na 98128km

wysprzęglik w 159 1.9 jtdm z wymianą ok 1 k. tu może być podobnie . albo drożej. wymieniając warto sprzęgłu się przyjrzeć i dwumasie. weź to pod uwagę .

Proszę o sprawdzenie tego numeru VIN: ZAR93900007250321

wysprzęglik w 159 1.9 jtdm z wymianą ok 1 k. tu może być podobnie . albo drożej. wymieniając warto sprzęgłu się przyjrzeć i dwumasie. weź to pod uwagę .
Zgadza się, jeśli wysprzęglik jest w kiepskim stanie to i sprzęgło może być do wymiany. Z tym się liczę.

Proszę o sprawdzenie tego numeru VIN: ZAR93900007250321

Zgadza się, jeśli wysprzęglik jest w kiepskim stanie to i sprzęgło może być do wymiany. Z tym się liczę.

Widziałem też tę białą na otomoto, tylko dziwne wydaje mi się to, że gość chce ją dalej popchnąć pół roku po zarejestrowaniu w pl, twierdzi że to jego prywatne auto. Trochę podejrzane jak dla mnie.

Widziałem też tę białą na otomoto, tylko dziwne wydaje mi się to, że gość chce ją dalej popchnąć pół roku po zarejestrowaniu w pl, twierdzi że to jego prywatne auto. Trochę podejrzane jak dla mnie.
Jeśli chodzi o biała Q4 to doinwestowane auto.

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

Chodzi o tę otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-0-170km-ti-ID6BBypY.html

A oglądałeś ją może na żywo? Wybierałem się, ale chyba odpuszczę bo kawałek drogi mam i auto nie jest bezwypadkowe, czego zresztą właściciel nie ukrywa. Cena atrakcyjna, choć ostatnio obejrzałem 2 alfy w cenie ok 30 tys. i każda miała sporo mankamentów lakierniczych i mechanicznych.

Sorki z małe rozmycie tematu.

A oglądałeś ją może na żywo? Wybierałem się, ale chyba odpuszczę bo kawałek drogi mam i auto nie jest bezwypadkowe, czego zresztą właściciel nie ukrywa. Cena atrakcyjna, choć ostatnio obejrzałem 2 alfy w cenie ok 30 tys. i każda miała sporo mankamentów lakierniczych i mechanicznych.

Sorki z małe rozmycie tematu.

Myślę o tym, ale jeszcze nie zdecydowałem czy pojadę.

Witam. Mam sprawe proszę o sprawdzenie numeru VIN AR 159 SW 2.4 Jtd szwajcar VIN ZAR93900007086736

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    8.2 KB · Wyświetleń: 87
  • 2.jpg
    2.jpg
    7.1 KB · Wyświetleń: 102
  • 3.jpg
    3.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 82
  • 4.jpg
    4.jpg
    8.8 KB · Wyświetleń: 78
  • 5.jpg
    5.jpg
    9.3 KB · Wyświetleń: 86
  • 6.jpg
    6.jpg
    8.4 KB · Wyświetleń: 84
  • 7.jpg
    7.jpg
    8.6 KB · Wyświetleń: 78
  • 8.jpg
    8.jpg
    5.5 KB · Wyświetleń: 89
  • 9.jpg
    9.jpg
    9.4 KB · Wyświetleń: 80
  • 10.jpg
    10.jpg
    6.4 KB · Wyświetleń: 76
Haha, pamiętam tą Alfe jak była wystawiona w lutym lub marcu ubiegłego roku na allegro za 32.5tys zł jeszcze przez handlarza chyba. Widzę że obecny właściciel chce teraz zyskać na niej jeszcze... Ciekawe czy wymienił sprzęgło które podobno zaczynało uślizgiwać delikatnie przy pełnym bucie.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Haha, pamiętam tą Alfe jak była wystawiona w lutym lub marcu ubiegłego roku na allegro za 32.5tys zł jeszcze przez handlarza chyba. Widzę że obecny właściciel chce teraz zyskać na niej jeszcze... Ciekawe czy wymienił sprzęgło które podobno zaczynało uślizgiwać delikatnie przy pełnym bucie.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ponoć wymienił, bo dzwoniłem zanim zapytalem o vin.
Ale skoro jest bita, z kręconym licznikiem i chyba jest to wersia 136 km to ona dla mnie nie jest warta 35 tys :P Szukam dalej , dzięki

Ponoć wymienił, bo dzwoniłem zanim zapytalem o vin.
Ale skoro jest bita, z kręconym licznikiem i chyba jest to wersia 136 km to ona dla mnie nie jest warta 35 tys :P Szukam dalej , dzięki

Fabrycznie 136KM, szkodę trzeba sprawdzić, żeby używać stwierdzenia "bita", a nie wiem skąd wniosek o kręceniu?

Fabrycznie 136KM, szkodę trzeba sprawdzić, żeby używać stwierdzenia "bita", a nie wiem skąd wniosek o kręceniu?

Sorry mój błąd może nie jest bita .
A co do przebiegu ,to była "wystawiana we Francji z przebiegiem 173975km" obecnie jest wystawiona z 187 tys km. A właściciel mówił ze zrobił nią ponad 30 tys . Wiec z stąd mój wniosek.

Dzięki KoŁoS za sprawdzenie , szukam dalej :)

Witam potrzebował bym sprawdzenie tych dwóch numerów vin:
1: ZAR93900007278520
2: ZAR93900007272077

Amortyzatory
Powrót