Propozycja na spot

;) @stawu masz pewnie jakieś ogarniete miejsca :)

Hm.. jest parę fajnych miejsc. Wspominałeś o piachach. Tam można zrobić ognisko lub grilla. Zaparkować można tutaj. Lepszym wyborem jest Lubianka aczkolwiek w tej chwili od strony mola jest remont ul. Południowej i nie wiem ile z tym zejdzie. Z drugiej strony jest las miejsce super na ognisko. Trzecia opcja to wyjazd do Wąchocka. Jest miejsce przygotowane na ognisko. Można tam pospacerować.

Kwestia ustalenia daty i ilu byłoby chętnych:)

Hm.. jest parę fajnych miejsc. Wspominałeś o piachach. Tam można zrobić ognisko lub grilla. Zaparkować można tutaj. Lepszym wyborem jest Lubianka aczkolwiek w tej chwili od strony mola jest remont ul. Południowej i nie wiem ile z tym zejdzie. Z drugiej strony jest las miejsce super na ognisko. Trzecia opcja to wyjazd do Wąchocka. Jest miejsce przygotowane na ognisko. Można tam pospacerować.

Kwestia ustalenia daty i ilu byłoby chętnych:)

Co do miejsca to zdamy się na Ciebie. :) Propozycja od nas to 3 maja. Według obecnych prognoz ma nie padać, więc grill jak najbardziej.
Chętnych to zapewne od nas to trzy pewne samochody. ;)

[MENTION=9534]stawu[/MENTION] a Brody? Gdzieś ulokować się koło zalewu, tam jest bardzo ładnie. Nie wiem tylko jak z miejscem na ognisko.

@stawu a Brody? Gdzieś ulokować się koło zalewu, tam jest bardzo ładnie. Nie wiem tylko jak z miejscem na ognisko.
Brody, hm.. w sumie może być. Parkingu tam nie ma ale możemy ustawić się wzdłuż ulicy. Jeżeli to ma być 3 maja to trzeba już się decydować. Ja nie mam grilla. Jakoś trzeba się zorganizować. W wąchocku jest ten plus, że są ławeczki i można spokojnie usiąść chociaż na 3 maja może być sporo chętnych na grilla :confused: Przejrzyjcie lokalizację.

Majówka prawie minęła a tu nadal cisza. Ktoś się pisze na spota w TST? Dziś.

Kurcze za późno przeczytałem. Właśnie schowałem samochód do garażu. Ogólnie majówka średnia dzisiaj jeździłem i wszędzie gdzie byłem to padało :mad:

Panowie ze Starachowic organizujcie coś nad wodą i wpadamy do was :) wy tam znacie teren ;) ja mogę pomóc w robieniu wydarzenia i podrzucania dalej

[MENTION=9534]stawu[/MENTION] [MENTION=25151]Stiven[/MENTION] jedziem panowie? Ja jadę w razie czego. Jeśli się zdecydujecie to dajcie znać o której zbiórka w TST to pojedziemy razem.
spot3.jpg

no to Panowie ze Starachowic ogarniajcie jakieś ognisko i zbieramy świętokrzyskie!

To może i ja się zjawię, w poniedziałek furę odbieram

No dobra 14 lub 15 maja. Taka jest propozycja. Piszcie kto jest chętny. O miejscu też pomyślimy.

1. TriXter
2. Bullik1
3. Maciej69

Amortyzatory
Powrót