• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Propozycja na spot

Heja świętokrzyscy alfaholicy a dlaczego takie spoty są organizowane w czwartki??? Chętnie bym się wybrał ale w weekend w tygodniu niestety pracuje i nie mam możliwości się pojawić ale w weekend bardzo chętnie B-). Więc czekam na termin i pozdrawiam:-)

Heja świętokrzyscy alfaholicy a dlaczego takie spoty są organizowane w czwartki??? Chętnie bym się wybrał ale w weekend w tygodniu niestety pracuje i nie mam możliwości się pojawić ale w weekend bardzo chętnie B-). Więc czekam na termin i pozdrawiam:-)

Czwartkowe spoty już nie istnieją :)

Hej. Okres powakacyjny można rzec. Może ruszymy z tematem wypadu na tor kartingowy - Taki spocik.

hej... co powiecie na 28 sierpnia... uda się na karting to spoko a jak nie to samego spota ???

Myślę że 28 będzie lepszym terminem, bo w sobotę niektórzy mają już plany.
Tak jak gizmo mówi, nawet jeśli nie wypalą gokarty to jeśli mielibyśmy konkretną listę osób możnaby zmontować jakiegoś grilla i pogadać :)

tylko gdzie zrobić spota żeby większości pasowało ? jakieś propozycje ??

[MENTION=18522]criss[/MENTION] [MENTION=29383]paweltbu[/MENTION] [MENTION=52777]Karbon[/MENTION] - załapujecie się? Jeśli macie wolne i coś z tego wyjdzie, to możemy mała grupką wyskoczyć do Kielc i tam dołączyć do pozostałych.

Ja się pisze i może jescze kolegę nsmowie ;-)

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Problem jest w tym żeby wszystkim pasowało. Proponowałem tor kartingowy w Kielcach. Co prawda ceny nie są tragiczne ale tanio nie jest. Zawsze można wybrać opcje wyścigu wtedy mamy kwalifikacje itp. Najważniejsze aby byli chętni bo to trzeba umówić.

Chętnie bym się wybrał, ale zależy to wstępnie od godzin w jakich chcecie się spotkać.

Mi by najlepiej pasowało ok 15-16, niech wypowiedzą się inni ;-)

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót