Propozycja na spot

Ja bym zostawil tak jak jest 16 17 Chancza.Kazdy ma mniej wiecej czas moze pozbieramy 10 sztuk do kupy. Grila można sobie odpuścić ale . Spotkać sie na Chanczy potem jakąś kolumną zrobic przejazd po Staszowie . Pogoda.tragiczna nie jest jak nie bedzie padac bedzie dobrze jak dla mnie.

Mowa była o 15.30. Miedzy 15.30 a 16 będą 2 samochody ze Starachowic :D

Dość, że blisko, to możemy jakąś delegacją wyskoczyć :) co Wy na to? tylko co do miejsca może być problem bo jest ograniczone dla podkarpacia. Chyba że robimy coś u nas w okolicy Starachowic :) koledzy zapraszają. Też możemy zrobić grill ;)
https://www.facebook.com/events/123552601379956/
jakby ktoś nie posiadał facebook'a i miał problem z linkiem to niech pisze, wrzucę screen'a :)

Dość, że blisko, to możemy jakąś delegacją wyskoczyć :) co Wy na to? tylko co do miejsca może być problem bo jest ograniczone dla podkarpacia. Chyba że robimy coś u nas w okolicy Starachowic :) koledzy zapraszają. Też możemy zrobić grill ;)
https://www.facebook.com/events/123552601379956/
jakby ktoś nie posiadał facebook'a i miał problem z linkiem to niech pisze, wrzucę screen'a :)
Pomyślcie nad terminem żeby zrobić wspólnego spota podkarpackich i świętokrzyskich alfaholików w jakimś fajnym miejscu to wpadniemy z wizytą. Sandomierz albo Krzyżtopór itp ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Była kiedyś taka opcja :) ale nie wypaliło temat umarł :( ale można pomyśleć tylko u nas w województwie słabo z organizacją... jak się uda od nas zebrać 10 auto to będzie super!

W Krzyżtoporze nie byłe a chciałem się wybrać. Dobry termin trzeba ustalić. Strona FB nie działa ;p

W Krzyżtoporze nie byłe a chciałem się wybrać. Dobry termin trzeba ustalić. Strona FB nie działa ;p
nie działa to to jest wydarzenie ukryte bo jest na czyjejś posesji, a kolega na spocie proponował majówkę ale u kolegów z południa :D

większy spot to musimy zorganizaować jakoś żeby było fajnie teraz to myślmy o majówce :) ja tam myślę żeby wyskoczyć w okolice starachowic na jakiś zalew ;) [MENTION=9534]stawu[/MENTION] masz pewnie jakieś ogarniete miejsca :) co myslicie o jakims fajnym miejscu i do tego grill?

Sandomierz czy Krzyżtopór fajne miejsca , po majówce trzeba założyć temat ustalić datę i zebrać chętnych to podstawa .
Ogólnie to mało Alfaholików jest z Sandomierza , pracuje tam i dużo "Alf" jeździ ale mało ramek klubowych

Amortyzatory
Powrót