• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Propozycja na spot

Ja bym zostawil tak jak jest 16 17 Chancza.Kazdy ma mniej wiecej czas moze pozbieramy 10 sztuk do kupy. Grila można sobie odpuścić ale . Spotkać sie na Chanczy potem jakąś kolumną zrobic przejazd po Staszowie . Pogoda.tragiczna nie jest jak nie bedzie padac bedzie dobrze jak dla mnie.

Mowa była o 15.30. Miedzy 15.30 a 16 będą 2 samochody ze Starachowic :D

Dość, że blisko, to możemy jakąś delegacją wyskoczyć :) co Wy na to? tylko co do miejsca może być problem bo jest ograniczone dla podkarpacia. Chyba że robimy coś u nas w okolicy Starachowic :) koledzy zapraszają. Też możemy zrobić grill ;)
https://www.facebook.com/events/123552601379956/
jakby ktoś nie posiadał facebook'a i miał problem z linkiem to niech pisze, wrzucę screen'a :)

Dość, że blisko, to możemy jakąś delegacją wyskoczyć :) co Wy na to? tylko co do miejsca może być problem bo jest ograniczone dla podkarpacia. Chyba że robimy coś u nas w okolicy Starachowic :) koledzy zapraszają. Też możemy zrobić grill ;)
https://www.facebook.com/events/123552601379956/
jakby ktoś nie posiadał facebook'a i miał problem z linkiem to niech pisze, wrzucę screen'a :)
Pomyślcie nad terminem żeby zrobić wspólnego spota podkarpackich i świętokrzyskich alfaholików w jakimś fajnym miejscu to wpadniemy z wizytą. Sandomierz albo Krzyżtopór itp ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Była kiedyś taka opcja :) ale nie wypaliło temat umarł :( ale można pomyśleć tylko u nas w województwie słabo z organizacją... jak się uda od nas zebrać 10 auto to będzie super!

W Krzyżtoporze nie byłe a chciałem się wybrać. Dobry termin trzeba ustalić. Strona FB nie działa ;p

W Krzyżtoporze nie byłe a chciałem się wybrać. Dobry termin trzeba ustalić. Strona FB nie działa ;p
nie działa to to jest wydarzenie ukryte bo jest na czyjejś posesji, a kolega na spocie proponował majówkę ale u kolegów z południa :D

większy spot to musimy zorganizaować jakoś żeby było fajnie teraz to myślmy o majówce :) ja tam myślę żeby wyskoczyć w okolice starachowic na jakiś zalew ;) [MENTION=9534]stawu[/MENTION] masz pewnie jakieś ogarniete miejsca :) co myslicie o jakims fajnym miejscu i do tego grill?

Sandomierz czy Krzyżtopór fajne miejsca , po majówce trzeba założyć temat ustalić datę i zebrać chętnych to podstawa .
Ogólnie to mało Alfaholików jest z Sandomierza , pracuje tam i dużo "Alf" jeździ ale mało ramek klubowych

Amortyzatory
Powrót