E
epion
Guest
dlatego najlepiej sprawić sobie SZ 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe to w 155 sie juz haczą jak zmieniasz koło z przodu na lewarku
Gdyby tak na podwoziu 75 posadzić budę 155 to dla części z nas powstała by Alfa idealna![]()
Szkoda że nie robili 155 2,0 V6 TB . To byłby ideał.
Dwa razy w roku sam sobie zmieniam koła i nie zauważyłem takiego objawu - a nieraz otwierałem drzwi przy podniesionym samochodzie.
Trudno się nie zgodzić (155 jest po prostu ładniejsza), choć:
w tym zdaniu też jest sporo racji.
Chcesz mieć problem przy odsprzedaży auta, kup sobie Alfę 155! (chyba, że zaproponujesz cenę taką jak na złomie, to pozbędziesz się przecudownej alfy)
Będzie z Ciebie taki alfista jak koziej d...y trąba skoro taki argument ma dla Ciebie znaczenie...
No to nam się Alfista trafiAlfistą to dopiero będę. Widzisz ja zamierzałem początkowo w latach 2011-2020 przejść cąłą drogę od 155 przez 156, 156fl, 147fl, 166fl do 159 z najmłodszych roczników, ale chłodna kalkulacja uświadomiła mi, że za rok dwa będę miał duże problemy z pozbyciem się Alfy 155 za jakieś przyzwoite pieniądze. Dlatego coraz częściej noszę się z zamiarem pominięcia tego modelu.
Jak Chcesz co rok zmieniać auto to kup byle jaką pordzewiałą 155 za 2 tysie a za rok stracisz na niej max 500zł.
gdybym myslal tymi kategoriami co kolega TomAlf to musialbym do konca zycia golfem jezdzic