andrzej1980
Nowy
Salatin ja też kocham swoje 155 i wolę je od 156 . Ale 156 jest dużo lepiej wykonanym autem. Ostatnio jezdziłem 159 i twierdzę że jakość wykonania 159 to już pierwsza liga. Dla mnie 155 to najfajniejsza Alfa i ma u mnie dożywocie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja do niedawna mowiłem sobi że w życiu ni będe miał 155 bo mi się poprostu nie podobała i chyba nawet uważałem że to jedna z najbrzydszych.... ale to wszystko zalezy od stanu i kolorystyki - no i trzeba się tym przejechać z jakimś mocnym motorema mnie się kurcze, 155 jakos nie tyle nie podoba... ile, nie przekonuje mnie jakoś. Staram się, naprawdę, cos w tym aucie zobaczyć ciekawego ale nie...
Takie same mam odczucie co do 156a mnie się kurcze, 155 jakos nie tyle nie podoba... ile, nie przekonuje mnie jakoś. Staram się, naprawdę, cos w tym aucie zobaczyć ciekawego ale nie...
Takie same mam odczucie co do 156a mnie się kurcze, 155 jakos nie tyle nie podoba... ile, nie przekonuje mnie jakoś. Staram się, naprawdę, cos w tym aucie zobaczyć ciekawego ale nie...
... z migomatem w ręku?Szczerze , to powiem ze 156 , to tylko samochód do zaorania
a 155- do siednięcia sobie na stołeczku , odpaleniu piwka i wpatrywaniu się w ten piękny Ryjek![]()
hehe wariaty...wróćmy do tematu.
Mam 156 2.5 V6 i 155 2.0 8v z czego ta druga jakos lepiej mi sie jeżdźi...Nie wiem czemu ale tak juz jest..;-)...ale jestem zdania że te dwa auta są o niebo bardziej ucywilizowane od 75... tam to jest hardkor... Agresywny schizol w opakowaniu kanciastej strzałki,wyrywny trudny do opanowania ale to jest to co tygryski lubią najbardziej. 155 a 75, bardzo duży przeskok, zawieszenie, napęd
komfort, i ma to "coś" przez co jeździ mi się tym porównywalnie ze 156 V6 jak nie lepiej...Jedyne co mi broni 156 to silnik V-ka...Myślę że przy jakimś innym silniku w 156 nie miał bym najmniejszego problemu jeśli chodzi o wybór auta...155