Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki Dareek, jesteś niezastąpiony..
Zauważyłem, że tak od 3000 obrotów moja zaczyna fajnie ciągnąć. Bieg 2,3,4... Na razie próbowałem do 3500 że względu na okres ochronny i myślę, że do 4000 będzie fajnie szła ale na razie nie próbowałem...
Co do koła to chyba też wysprzeglik i sprzęgło trzeba wymienić jak w dieslu a za taki komplet ostatnio płaciłem z wymianą 2600pln... Tak z ciekawości pytam bo i tak traktuję tę część jak eksploatacyjną a niektórzy nie rozumieją, że to się zużywa jak klocki hamulcowe i przy sprzedaży tak jak teraz mojego smaxa pierwsze pytanie kiedy był wymieniany cały zestaw....
Swoją drogą odnośnie hałasu... Fajny tn dźwięk silnika w alfie
Napisałem posta w dziale Hyde Park odnośnie odzieży ale zero zainteresowania...
zajebiste bluzy maja w USA ale nie wiem jak z jakością. Może tutaj ktoś zauważy bo do tamtego działu nie każdy zagląda. To taki off topic![]()