Hehe szukałem pół godziny tego numeru na uszczelce i wreszcie znalazłem więc wyłowiłem pierwsze cyfry 306377 ... (foto w załączeniu)
Wygląda na to, ze masz taka samą uszczelkę
No i Gra muzyka w takim razie wszystko sie zgadza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hehe szukałem pół godziny tego numeru na uszczelce i wreszcie znalazłem więc wyłowiłem pierwsze cyfry 306377 ... (foto w załączeniu)
Wygląda na to, ze masz taka samą uszczelkę
No i Gra muzyka w takim razie wszystko sie zgadzaw grudniu wymiana i dam znac czy problem zniknał
![]()
Co jeszcze będziesz robił?
witam
dzis test i komunikat zapala sie było 5○c czujnik wymieniony, uszczelka też a komunikat pojawia sie dalej byc moze uklad jest bardzo czuły i wylapuje zbyt szybko brak cisnienia nic trzeba pojeździć i obserwowac
dokladnie ta sama co w poscie 58 nie wiem o co chodzi czujnik wymieniony, uszczelka też, olej swieżo zalany zgodny ze specyfikacją rece opadają byc może ten uklad jest tak czuły i wszystko jest ok posmigam tak jeszcze .
niestety nie moglem byc przy wymianie dostalem stara uszczelke byla jak pisalem wczesniej twarda, moze nastapil jakis blad w montażu tego nie wiem ale robie to u goscia ktory jest solidny , olej to selenia wp 5w30
dokladnie ta sama co w poscie 58 nie wiem o co chodzi czujnik wymieniony, uszczelka też, olej swieżo zalany zgodny ze specyfikacją rece opadają byc może ten uklad jest tak czuły i wszystko jest ok posmigam tak jeszcze .
Możesz mieć już przytartą pompę oleju.
No dobra wyrwałem chwasta uszczelka była peknięta i twarda. Rano zimny rozruch
Sam wymieniałeś czy w serwisie, ile ciew skasowali za ta robote, ja bede wymienial za 3 tyg wtedy mam czas,
Jest to klopotliwa wymiana czy tylko sciaga sie miske olejawa wymiena uszczelke i wsio???