FilipoInzhagi
Użytkownik
Jedno jest napewno pewne że z pakietu Ti to ona ma co najwyższej znaczki na błotnikach i tu raczej się kończy Ti. Klubowe ramki to jeszcze nie wszystko. Co do samej Belli wygląda całkiem dobrze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z pakietu Ti oprócz znaczków ma jeszcze chromowane nakładki na lusterkach, ale po za tym na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle.Jedno jest napewno pewne że z pakietu Ti to ona ma co najwyższej znaczki na błotnikach i tu raczej się kończy Ti. Klubowe ramki to jeszcze nie wszystko. Co do samej Belli wygląda całkiem dobrze.
No właśnie chromowane a powinny być satynoweZ pakietu Ti oprócz znaczków ma jeszcze chromowane nakładki na lusterkach, ale po za tym na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle.
Tak - taki jest wymóg : samopoziomowanie + spryskiwacze.Czy ksenonowe reflektory zawsze powinny mieć spryskiwacze?
W 159/Brera tak, w nowszych autach niekoniecznie.Czy ksenonowe reflektory zawsze powinny mieć spryskiwacze?
Tak - taki jest wymóg : samopoziomowanie + spryskiwacze.
Z pakietu Ti oprócz znaczków ma jeszcze chromowane nakładki na lusterkach, ale po za tym na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle.
To dobrze wiedzieć, bo ja mam oryginalny pakiet Ti i lusterka mam w kolorze nadwozia. Sprawdzałem w opcjach i jest zaznaczone lusterka w kolorze nadwozia i myślałem, że właściciel tak sobie zażyczył, a wychodzi na to, że tak ma być.Pakiet TI nie zawiera w sobie satynowych nakładek na lusterka. Te nakładki to opcja występująca samodzielnie.
odnośnie tej czerwonej "TI", moim zdaniem auto do bardzo dokładnego sprawdzenie pod kątem bezwypadkowości. mam takie nieodparte wrażenie, że z przodu maska/nadkola/zderzak każde w innym odcieniu. spasowanie maska/nadkola/zderzak też pozostawia trochę do życzenia. widać ślady po jakieś obcierce na wysokości prawych przednich świateł, wgniecenie progu przy przednich drzwiach pasażera (zdjęcie 9) albo jakiś refleks świetlny. sposób zrobienia zdjęć i opis sugeruje raczej handlarza niż osobę prywatną. ale za to ma jeszcze smycz alfoholików, więc +10 do zajefajności i -10 do krytykowania.
patrze się jak szpak w piz... i nie widzę żadnych źle spasowanych elementów, mógłbyś podesłać foto ? jakie odcienie się różnią też nie wiem... zderzaki? po kilku latach inaczej przyjmują kolory bo to plastik. Fajnie byłoby jakbyś dał zdjęcia swojej alfy żebym mógł porównać do auta idealnego bo mam na nią smaka!
Bynajmniej,szara z zewnątrz,szara wnęka.Odnośnie tej pierwszej z postu L3wy92, pewnie znowu wyjdzie, że się czepiam. Pierwszy raz w życiu widzę, żeby wnęka koła zapasowego była w innym kolorze niż reszta auta. Aż poszedłem zajrzeć do swojej - auto czarne, wnęka czarna (chodź widać, że malowana 1-krotnie i miejscami przebija biały podkład). Ktoś ma tak w swojej alfie, że wnęka jest w innym kolorze niż reszta auta?
W każdej mojej również kolor wnęki był identyczny z nadwoziem.
Bynajmniej,szara z zewnątrz,szara wnęka.
Odnośnie tej pierwszej z postu L3wy92, pewnie znowu wyjdzie, że się czepiam. Pierwszy raz w życiu widzę, żeby wnęka koła zapasowego była w innym kolorze niż reszta auta. Aż poszedłem zajrzeć do swojej - auto czarne, wnęka czarna (chodź widać, że malowana 1-krotnie i miejscami przebija biały podkład).