• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Ten przebieg jest bardzo zaskakujący...daje do myślenia.Jeżeli te 87 tysia jest realne to okazja,sam zaraz ją kupię :P

No weź... Ja u teściów siedzę na drugim końcu kraju i nawet nie mogę pojechać zobaczyć auta :D A co do przebiegu - moje mito z 2009 ma 94kkm, teścia 159 z 2007 ma 75kkm. Oba samochody z nami od nowości.

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka

Panowie mam okazje zobaczyc ten samochod w weekend ale nie wiem czy warto sobie nim zawracac glowe cena jest wyjatkowo niska i nie wiem co jest tego powodem. Ktos go widzial? wczesniej mozna bylo go zobaczyc w Koninie. Zastanawiam sie czy warto kupic po takiej cenie i nawet wladowac w nia ok 10 tys

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ID6ynfbZ.html#aad28d6a9f

Witam

Tu masz chyba to samo auto ale z inną ceną , innym przebiegiem i innym powodem sprzedaży samochodu w opisie . Chyba to mało wiarygodna oferta .
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ID6y9p3B.html

Z tym kupnem to żart :p we wtorek odbieram swoja belle z warsztatu i bedę mobilny...chcesz,moge oblukać to auto i dac Ci cynk co i jak.Co prawda żadnen ze mnie mechanik,ale co nieco bede mogl powiedziec Ci o tym autku z perspektywy potencjalnego klienta.

Ostatnia edycja:
Od pewnego czasu szukam dla siebie Alfy 159 1.9JTD 150KM w sedanie. Czytam różne opinie i takie tam ale bedzie to moja pierwsza Alfa i moja wiedza jest raczej ogólna. Na początku chciałem kupić tylko i wyłącznie od prywatnego sprzedawcy ale z racji ograniczonych ogłoszeń i małego wyboru szukam też od handlarzy. Mógłby ktoś się wypowiedzieć w sprawie tych aut i coś doradzić ?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-jtdm-150-km-progresion-jedyna-taka-ideal-186-tys-km-aso-piekna-ID6ynhd1.html#b97222495b
moto.gratka.pl/tresc/alfa-romeo-159-i-1-9jtdm-150km-oplacona-19749739.html#2ea81959ecaf8137,1
moto.gratka.pl/tresc/alfa-romeo-159-i-1-9jtdm-progression-17021591.html#2ea81959ecaf8137,1
olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-ideal-gwarancja-CID5-IDfJoOH.html#6293875221
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-jtdm-16v-150-km-oferta-prywatna-ID6yl38L.html#b97222495b
Pozdrawiam i z góry dziękuje

Ostatnia edycja:
No jestem mocno zainteresowany tym autem. Szkoda że skóra w kolorze sraki, ale wszystkiego mieć nie można.

Numer VIN dałem już do sprawdzenia. Poczekam na odpowiedź z mojego źródła.

No jestem mocno zainteresowany tym autem. Szkoda że skóra w kolorze sraki, ale wszystkiego mieć nie można.

Żebyś się tylko nie zdziwił jak już sprawdzisz to auta nie będzie.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Raczej tylu chętnych do wywalenia 42k na prawie 10 letnie auto raczej nie ma.

Zresztą, przy autach już dawno się nauczyłem, że nie można się napalać, nie to to będzie inne.

Ostatnia edycja:

Myślę, że spokojnie znalazłbyś chętnych na podmianę czarnych na tę srakę ;)

Witam serdecznie,

Poszukuję autka z wolnossącym silnikiem benzynowym. Jedną z poważnych opcji jest Alfa Romeo 159. Najchętniej kupiłbym ją z silnikiem 1.8 mpi, tyle że na rynku jest ich bardzo niewiele (ze względu na prostą budowę i niezawodność silnia). Dlatego zwróciłem uwagę na dwie alfy z silnikiem 1.9 jts które są sprzedawane w miarę blisko mojego miejsca zamieszkania (co nie znaczy, że blisko). Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi doradzić co do tych 159? Oglądał je lub miałby możliwość obejrzenia ich?
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-oplacony-stan-bardzo-dobry-benzynka-ID6ymk7z.ht..
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-piekna-czarna-bogate-wyposazenie-polecam-ID6yo3HF.ht..

(ponieważ nie mam dziesięciu postów na koncie troszkę przyciołem linki:))
Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas

Zadaj sobie pytanie - czy kupiłbys cokolwiek od człowieka używającego słowa "benzynka"?

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka

Po farbce na beleczce. Klasyczny symptomik, wiele razy wałkowany na forumiku, i w benzynkach i dieselkach. :)

Co myslicie o tej allegro :[h=1](6191976744)[/h]
Nie stoi przypadkiem za długo już? Nie za bardzo podpicowana?

Amortyzatory
Powrót