Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Panowie mam okazje zobaczyc ten samochod w weekend ale nie wiem czy warto sobie nim zawracac glowe cena jest wyjatkowo niska i nie wiem co jest tego powodem. Ktos go widzial? wczesniej mozna bylo go zobaczyc w Koninie. Zastanawiam sie czy warto kupic po takiej cenie i nawet wladowac w nia ok 10 tys
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ID6ynfbZ.html#aad28d6a9f
Żebyś się tylko nie zdziwił jak już sprawdzisz to auta nie będzie.No jestem mocno zainteresowany tym autem. Szkoda że skóra w kolorze sraki, ale wszystkiego mieć nie można.
Numer VIN dałem już do sprawdzenia. Poczekam na odpowiedź z mojego źródła.
No jestem mocno zainteresowany tym autem. Szkoda że skóra w kolorze sraki, ale wszystkiego mieć nie można.
Numer VIN dałem już do sprawdzenia. Poczekam na odpowiedź z mojego źródła.