Diesel.128 tys km. Płock. Olej![]()
A czemu akurat ta kombinacja jest niewarta uwagi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Diesel.128 tys km. Płock. Olej![]()
Drodzy,
Edit: pierwszy post, nie mogę dodawać linków. Na Otomoto jest obecnie niebieska Brera z Chełma za 23 000 zł, oraz czarna z Warszawy za 23 900 zł.
No to taka sytuacja.
Jestem zainteresowany tą alfa.
-----
VIN- ZAR93900007280729
Jest tutaj coś podejrzanego?
Wiadomo cena nawet wysoka,dla mnie jest ok
Np. już po zdjęciach widać, że z kolorami i to na białym od strony kierowcy coś jest nie tak, a bez wychodzenia z domu można jeszcze ustalić ostatni wpis w ASO na 77575km, ostatni przegląd techniczny z 15.04.2015 na 142090km oraz że sprzedawana była przed sprowadzeniem z przebiegiem 153086km w lipcu 2015r. i porównać ten stan do CepikuTakże wszystkich zainteresowanych zakupem aut zapraszam do kontaktu
![]()
Możesz wrzucic linka pomimo tego, że to pierwszy post. Usuń początek z linka, tj. 'htps://' i/lub 'ww.' wtedy nikt nie będzie musiał przypuszczać, czy to na pewno te Brery o których piszesz![]()
Miałem wstępnie taki pomysł, ale bałem się, że podejdzie pod jakiś paragraf.
No ale wrzucam wg zaleceń.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-alfa-brera-2-4-jtdm-200-km-skora-navi-serwis-do-konca-bezwypadkowa-ID6BT6tL.html#gallery-open
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-100-bezwypadkowy-1wl-zadbana-ID6C1VN6.html#gallery-open
Drugą dziś oglądałem. Lakier niby oryginalny, ale pod światło miał strukturę takich jakby kuleczek/kropeczek. Nie znam się na lakiernictwie, ale na moje laickie oko wyglądała jednak na malowaną. Poza tym średnio zadbana. Jeździła chyba kobieta, bo środek cały podziobany. Faktury za naprawy z kilku lat wypełnione tym samym pismem na tym samym wzorze faktury. Odpuszczam.
Ma ktoś doświadczenia ze sprowadzaniem auta na indywidualne zamówienie? Albo inny pomysł na zadbaną i pewną Brerę?
Mi się podoba ta Competizione Red.ta ostatnia to moja faworyta, wnętrze jest kozackie, taką bym bardzo chciał, gdyby tylko przebieg był -100 tyś. i stała jeszcze w Szwajcarii. Brakuje jej tylko oryginalnych felg od Ti
ta ostatnia to moja faworyta, wnętrze jest kozackie, taką bym bardzo chciał, gdyby tylko przebieg był -100 tyś. i stała jeszcze w Szwajcarii. Brakuje jej tylko oryginalnych felg od Ti
Podłącze się pod temat potencjalnych zagranicznych rozbitków. Czy uważacie, że ta Alfa jest za tania jak na swój deklarowany stan: https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...wi-tempomat-oplacona-ID6C5z3a.html#57ba895cce ?
wiem wiem, monitoruję ceny w Szwajcarii i z 5 dyszek trzeba by wydać, interesuję się też takimi z aukcji rozbitków...