• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Ale te dwie to już nic nadzwyczajnego (druga z tych co podałeś ma chociaż niski przebieg). W tej pierwszej dupę urywa wyposażenie.

Ta pierwsza miażdży system. Taką właśnie bym chciał.
Ideał a nie auto . Może kiedyś mi będzie dane taką mieć. Jak jest w dobrym stanie to kto może i szuka takiego auta niech się długo nie namyśla bo za takie pieniądze to okazja. Pozdrawiam

Ta pierwsza miażdży system. Taką właśnie bym chciał.
Ideał a nie auto . Może kiedyś mi będzie dane taką mieć. Jak jest w dobrym stanie to kto może i szuka takiego auta niech się długo nie namyśla bo za takie pieniądze to okazja. Pozdrawiam

Nie ma się co podniecać. Piękne opisy i zdjęcia nie zastąpią wizyty osobistej.Okazje to w biedronce.

Sporo, ale ma wiele atutów i warto bliżej się przyjrzeć.

Na pierwszy rzut oka samochód wygląda na doinwestowany, choć ma braki w wyposażeniu (brak tempomatu, czujników zmierzchu, deszczu, zaparowania itp). Jak komuś te braki nie przeszkadzają, to myślę, że oferta warta jest bliższych oględzin.

Z wyposażenia szkoda tylko tempomatu. Jeśli opis jest zgodny ze stanem faktycznym to moim zdaniem uczciwa cena za tą wersję.

Słabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!

Słabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!

Przecież to stunt_rider w całej swej okazałości xD

Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożę :)

Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożę :) na zapasie jest data produkcji

Załączniki

• 452190A5-D428-4373-9E91-843608081126.jpg
    452190A5-D428-4373-9E91-843608081126.jpg
    63.7 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożę :) na zapasie jest data produkcji
No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionów ;)
Taki sam wyznacznik jak naklejki dziudziaro.
Fajne auto, podoba mi się środek (deska, konsola). Przednia szyba też jest fabrycznie przyciemniona?

No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionów ;)
Taki sam wyznacznik jak naklejki dziudziaro.
Fajne auto, podoba mi się środek (deska, konsola). Przednia szyba też jest fabrycznie przyciemniona?

chłopaki, co wy robicie? jeszcze trochę obalicie teorię dpar-a. zobaczcie, że widać rdzę na śrubach od kół. jak można takie zdjęcia dać do sprzedaży ;-). pewnie coś było kombinowane przy kołach. musiały być wymieniane:edziahurra: zmowa właścicieli białych alf tbi. a w tle awatara drzewa.... oby nie brzozy. :P

Amortyzatory
Powrót