Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ta pierwsza miażdży system. Taką właśnie bym chciał.
Ideał a nie auto . Może kiedyś mi będzie dane taką mieć. Jak jest w dobrym stanie to kto może i szuka takiego auta niech się długo nie namyśla bo za takie pieniądze to okazja. Pozdrawiam
Prawda. Miałem raczej na myśli że nie ma się co zastanawiać żeby jechać i obejrzećNie ma się co podniecać. Piękne opisy i zdjęcia nie zastąpią wizyty osobistej.Okazje to w biedronce.
Z wyposażenia szkoda tylko tempomatu.
Słabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!
Zapomniałeś dodać zdjęcia wnętrza
Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożęSłabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!
Jakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożęSłabo, że nic nie wspomina o uszczelce smoka. Zamówienia na 159 przestały być chyba zbierane od sierpnia 2011 roku, więc trochę czasu samochód w salonie musiał przestać zanim został kupiony. Sprzedawca pisze, że prawie pięć lat jest jego własnością, więc ile czasu miał ją poprzedni właściciel, skoro auto zarejestrowano w grudniu 2013 roku?!
No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionówJakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożęna zapasie jest data produkcji
No przecież nikt rozsądny nie kupi 2.0 JTDm, w której poprzednik nie wymienił tej uszczelki. Jej wymiana przecież kosztuje tyle cebulionówJakiś wyznacznik ta uszczelka smoka? Nie była zmieniana i ma sie dobrze. Auto kupione w 13 roku w grudniu i zarejestrowane, bylo jeszcze na gwarancji jak je nabyłem, co w tym dziwnego? Auto jeździło we Włoszech w firmie farmaceutycznej, wymieniali na nowe po określonym przebiegu, takie mieli zasady. Auto w 13 roku miało 189 tys najechane wiec dość sporo. A zdjęcia wnętrz dołożęna zapasie jest data produkcji