Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak tanio, że aż podejrzanie.
Sprawdziłbym czy to ma rzeczywiście 170 koni. na Belgię wychodziły wersje 136 koni. Aczkolwiek różnica podobno tylko w kompie.
W kwestii ścisłości poduszek powietrznych ma 7 a nie 8, ale to drobiazg... i tak sa bliżej niż jak niektórzy piszą, ze jest 12.
Dzięki za info.
A skrzynie automatyczne wytrzymałe, czy raczej awaryjne? Na coś szczególnie zwracać uwagę przy zakupie?
1. Brak emblematów na przednich błotnikach, które tak łatwo wcale nie schodzą, wiec prawdopodobnie coś się działo. Kwestia sprawdzenia jak mocno i czy dobrze było zrobione. Skóra na boczku fotela kierowcy dziwnie się układa, możliwe, że był naprawiany po wystrzale poduszki.
2. Moim zdaniem nierealny przebieg.
3. Malowany zderzak i prawy przedni błotnik.
Tyle widać po samych zdjęciach. Mam nadzieję, że coś pomogłem.
W takim budżecie bez problemu powinieneś znaleźć coś ciekawego. Zostanie jeszcze na pakiet startowy![]()
różnica w cenach miedzy sedanem a coupe to podaż
Gdybym ja miał jedyne kryterium "wygląd", to zdecydowanie brałbym Brerę. 159 w sedanie robi robotę, ale Brera wywołuje znacznie lepsze wrażenie. Wygląda dużo bardziej rasowo i agresywnie (oczywiście dobrze skonfigurowana).
Prawdopodobnie to efekt tego, że standardowa 159 wchodzi już w zakres cenowy dostępny dla studentów i innych wiejskich ścigaczy przez co robi się jej dużo. W dodatku jest degradowana szesnastkami na kołpakach z Lidla, dziennymi światłami chińskimi od Matiza i zenonami z Aliexpress + pierdzącą tubą basową w bagażniku. Co prawda sedan, w kraju w którym wszystkim wszystko musi się opłacać i zwracać przez co jedynym słusznym wyborem jest kombi w dieslu, nadal jest dość egzotyczny, ale Brery przez mniejszą praktyczność i wyższą cenę są znacznie rzadsze.
Zazwyczaj w środku widzę skrajnie normalnych ludzi, ani pół "dresa".
Mało widziałem zewszonych 159 i Brerek, wręcz chyba jedną czy dwie sztuki.
Sorry, ale kwestia gustu. Nie musisz od razu wyzywać wokoło od cebulaków. To, że Tobie się nie podoba nie znaczy, że to od razu parch. Tak samo ktoś kupuje 159 za 15 tyś, bo nie stać go na większy wydatek, a mimo wszystko marzy mu się taka Alfa. Zajebiście łatwo rzucać poglądami.Najwięcej widuję parchatych SW.
https://spplthumb.blob.core.windows....-428013347.jpg
Gdybym ja miał jedyne kryterium "wygląd", to zdecydowanie brałbym Brerę. 159 w sedanie robi robotę, ale Brera wywołuje znacznie lepsze wrażenie. Wygląda dużo bardziej rasowo i agresywnie (oczywiście dobrze skonfigurowana).