W
wojtek.jot
Guest
przeciez to jest automatczana dwustrefowa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na oko to chłop umarł... ;-) ale:
1) wygląda ładnie
2) tempomat Ci się w Polsce w ogóle nie przyda
3 ) czy ona ma manualną klimę??
przeciez to jest automatczana dwustrefowa
Wydaje mi się, że jest automat, aczkolwiek dziwi mnie trochę ten panel pod względem wyglądu. Może ktoś ogarnięty podpowie![]()
To wersja poliftowa (panel klimy, wzór felg, cyferblaty prędkości i obrotów).
czy z zewnatrz sa jakies roznice stricte "faceliftowe"???
to w tej wersji rowniez byla kuracja odchudzajaca cos okolo 50-60kg???
sa jeszcze jakies istotniejsze roznice w stosunku do wersji sprzed fl, poprawa jakosci wykonania jakis elementow itp.???
Czarny powiedz mi czy Ty szukasz auta żeby je kupić? czy szukasz dla szukania?
Czytając Twoje posty mam wątpliwości...
Nie wiesz czy jest ogłoszenie aktualne i nie zadzwonisz i nie spytasz tylko wklejasz link na forum.
Masz do auta zaledwie 100km i nie wiesz czy jechać....
Kolego ja po moją Belle pojechałem z Częstochowy do Poznania !!
Jeździłem po całym śląsku jak tylko się ogłoszenie pokazało ( w weekendy bo w tygodniu pracuję ) z miernikiem w ręku i dwoma kumplami ( co 6 oczu to nie 2 ) i oglądałem!!
Mam takie wrażenie, że takim sposobem to dłuuuuugo będziesz belli szukał.
Moja rada:
ZDECYDOWANE DZIAŁANIA !!!