Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Skorzystaj z pomocy kolegi - szyrud1696 - w jedności siła:crazy_pilot:Ja miałem poprzednio 156 berlina ( sedan ). Wózek pakowałem jak był rozłożony i tak naprawdę po bagazniku...Teraz mam 159 SW i tak jak pisali moi przedmówcy nie jest to bagaznik z mondeo czy octavi ale jest lepiej niż w sedanie głownie przez brak ograniczenia "prześwitem" otworu .
Jak jesteś ze Ślaska to mogę Ci podpowiedzieć albo nawet podjechać z Toba do człowieka, który specjalizuje sie w sprzedaży AR. Zawsze ma ich kilka do oglądnięcia/kupienia.
Za 40 tys można już kupić dobry egzemplarz, a jeśli chodzi o wersję 120KM to i w okolicach 35 z 2006 r. coś się może czasem trafić. Coraz więcej pojawia się tych aut z importu i ceny spadają.No i czy za 35000-40000 mogę liczyć na kupno auto w porządnym stanie czy raczej składaka z 2006r. ewentualnie 2007r.? Cały czas mówimy o wersji 1,9 JTD 120KM lub 150KM.
No coś w tym jest niewątpliwie.A ja powiem tak.... wsiadam do 159 wlanczam jade wysiadam, wsiadam do 156 jakos mi serducho szybciej bijeot moje przemyslenie.
Z tym też nie sposób się niezgodzić, choć...159 i tak jest zajefajna.159 masa masa masa zabija to auto i juz nawet po modzie to nei jest to co by mialo byc i juz.
jak już się zdecydujesz to u mnie kumpel mam na handel 159 1,9 185KM chiptuning w ASO w holandi, jest kwit na to zapłacone 600euro ale wymiata 2007 rok przebieg 144tyś/km cena 39tyś/zł jak coś to okolice warszawy podaje linka:http://moto.allegro.pl/najladniejsza-alfa-romeo-159-giugiaro-150-km-i1434819125.html
Typowy zlepek tekstów powszechnie używanych przez tych multidealerów ściągających opisy jeden od drugiego.Fajnie jest tu napisane marketingowo Jest to bardzo bogata wersja - design GIUGIARO, przy czym większość alf 159 ma tą naklejkę, łącznie z Grande Punto
![]()