Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
ta druga ma za to fajny wydeszek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja napisałem ze może ale nie musi, według mnie nie zaszkodzi sprawdzic. Nie stwierdzilem kategorycznie stosując kryształową kuleDlaczego uważacie że jeśli jest brak oznaczeń na klapie to musiał dostać w kufer? Na jakiej podstawie? Pytam bo chciałbym zgłębić tę mądrość i wiedzę tajemną.
czesto mozna spotkac auto z samym znaczkiem 159.Ja tu akurat nie widze nic podejrzanego.Lampy sa rowne.Jakby bylo samo 1.9 na klapie,a brak 159 i JTDm mozna by czegos sie doszukiwac. Zadzwon i zapytaj dlaczego tak spuscil z ceny.Pogadaj z gosciem, wypytaj.Zobaczysz co Ci powie.Moze potrzebuje szybko kasy,a moze chce sprzedac trupa ktory sie sypie
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-klimatronic-serwis-oplacona-gwarancja-C33903499.html Rozumiem że ta druga bardziej korzystna? Sprawdzałem po vin-ie w serwisie i wychodzi na to że auto było tylko raz na przeglądzie i to uwaga po całych 15 kilometrach gdzie było coś wymieniane w ramach akcji serwisowej.
wymienione 4 amory a 110kkm na blacie ? ja mam 197k i jeszcze na orginałach smigam