• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Polecam wycieraczki z biedronki !:)

• Autor wątku Autor wątku CzapaTbg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziwne , bo u mnie ta wycieraczka od strony kierowcy cała nie przylega ...

Ja tam kupiłem oryginalne i nie narzekam, przynajmniej wiem że są do Alfy i pasują idealnie i nie trzeba kombinować. Zgarniają idealnie każdą kropelkę wody, żadnych smug, czyściutko, po prostu klasa.

dla zainteresowanych od jutra tzn. 25.10.2012 r. będą w ofercie owe wycieraczki w regularnej cenie 9,99 zł za szt. Pozdrawiam

Niestety nie wszystkie bezszkieletowe są współzamienne ze szkieletowymi póżniej tak piszecie są problemy z doleganiem do szyby,ale nieraz również winy jest temu wypracowany sworzeń mechanizmu wycieraczek.

zakupiłem dziś wycieraczki w biedronie i na pierwszy test wypadły super..elegancko przylegają i cichutko suną po szybce ;p
oby tak jak najdłużej ;)

Przylegają idealnie?
Pytam, bo kiedyś kupiłem i nie dolegają tak jak trzeba przy większych prędkościach, i po jakimś czasie zaczęły hałasować.
Ale może teraz jest nowy, ulepszony rzut ;)
Też byłem na początku zadowolony ;)

Przylegają idealnie?
Pytam, bo kiedyś kupiłem i nie dolegają tak jak trzeba przy większych prędkościach, i po jakimś czasie zaczęły hałasować.
Ale może teraz jest nowy, ulepszony rzut ;)
Też byłem na początku zadowolony ;)
no mi przylegają super ;p nawet przy dużych prędkościach.. zobaczymy za miesiąc ;)

Ja też je zakupiłem i faktycznie nieźle przylegają. Ale jeszcze szybko >110 to nie jechałem żeby coś wiecej powiedzieć

jedyne co z nimi nie tak to to, że spryskiwcze nie mogą podać płynu na szybę - są za wysokie

Mam u siebie ten sam problem tyle, że z wycieraczkami magneti marelli - spryskiwacze ustawiałem w różnych pozycjach ale albo pryskają na dach albo w wycieraczki. Może ktoś poleci jakieś inne bardziej płaskie wycieraczki z którym wyeliminowałbym wspomniany problem ?

Amortyzatory
Powrót