• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Polecam wycieraczki z biedronki !:)

• Autor wątku Autor wątku CzapaTbg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
wymien spryskiwacze na mglowe Gdzies bylo na forum jak dopasowac od Octavii jakiejs

Spryskiwacze mam nówki z ASO i moim zdaniem pryskają jak trzeba (całkiem precyzyjnie dają się ustawić) tylko jak je ustawię aby pryskały minimalnie nad wycieraczką to już nie trafiają w szybę jak powinny. Stąd pomysł że niższa wycieraczka będzie rozwiązaniem.
Wątek o spryskiwaczach przeglądałem ale z tego co pamiętam to nie pasują plug&play a nie chcę kombinować.

Ja ostatnio zakupiłem w Geant zcy jak to sie tam pisze, bezprzegubowe za 8,00 PLN sztuka = 16,00 PLN i złego słowa nie mogę o nich napisać. Nie piszczą nie mażą a i ze spryskiwaczami nie kolidują.

Amortyzatory
Powrót