Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kolego to pościągaj plastikowe zabezpieczenia z koncówek wycieraczekDziwne , bo u mnie ta wycieraczka od strony kierowcy cała nie przylega ...
Kolego to pościągaj plastikowe zabezpieczenia z koncówek wycieraczek![]()
chodziły u mnie przez 2 miesiące dobrze, potem nie bardzo się sprawdzały i nie była to zimaSuper, dzieki za info koledzy. Ja mam od ponad 2 lat plaskie za 50zł komplet i sprawują się super. Sa firmy jakiejś.. DIPP. Ale nowy zestaw nie zaszkodzi kupić...
A u mnie w biedronce niestety nie ma
a ile biedronek potrzeba do wykonania takiej wycieraczki ??
no mi przylegają super ;p nawet przy dużych prędkościach.. zobaczymy za miesiącPrzylegają idealnie?
Pytam, bo kiedyś kupiłem i nie dolegają tak jak trzeba przy większych prędkościach, i po jakimś czasie zaczęły hałasować.
Ale może teraz jest nowy, ulepszony rzut
Też byłem na początku zadowolony![]()
no mi przylegają super ;p nawet przy dużych prędkościach..
jedyne co z nimi nie tak to to, że spryskiwcze nie mogą podać płynu na szybę - są za wysokie