• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pojawiły się nowe mapy (2010-2011) do Connect Nav+

Wszystko jest u Ciebie OK. Masz ustawioną opcję - widok z lotu ptaka. Zmień język włoski na angielski, łatwiej będzie Ci poruszać się po menu.
nawigacja-settings-map options-draw map-opcja do wyboru. Pamiętać należy o zatwierdzaniu opcji OK. Osiągniesz zoom jak na zdjęciu.

Ostatnia edycja:
Panowie, Central Europe tam jest polska mapa?
I które w końcu pobierać? Te z Rapid czy z chomika? Bo na chomiku widzę do 2016, a te z Rapid są niby 2016-2017...

Ostatnia edycja:
Nie wiem, co jest na chomiku, najnowsze to są 2016 - 2017 - Polskę masz w RT3 NAVTEQ Eastern Europe NW 2016-2017.

Dzięki :) Nagrało mi z prędkością 24 niestety i nie działają :/ musze się postarać o kogoś z sensowną nagrywarką, ta z laptopa nie daje rady...

Moge udostępnić na FTP jak chcesz
Krzysztofie ja proszę o udostępnienie FTP dla tych najnowszych map. Właśnie jestem po aktualizacji softu na 12.3. Wszystko się udało oprócz map, bo nie widzę żadnych dróg w skali powiedzmy 500m. Mam mapy z 2016 wschodnia Europa bodajże. Próbowałem wpisać w nawigację adres Grabowa Poznań to wyskakują mi tylko dwie ulice Głogowska i Garbary... wiesz czemu nie mogę wpisać samemu ulicy tylko navi sugeruje mi te dwie bez możliwości innego wyboru ręcznego ?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Wydaje mi się, że to dlatego że masz złe mapy nie obejmujące Polski. W takiej opcji dostępne są tylko drogi główne.

jak wroce z dlugiego weekendu udostepnie

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Przywracam temat: mam taką nawigacjęIMG_20171227_082459.jpg
To chya Instatnt Nav na karty SD, są gzdieś aktualizaje tego. Czy trzeba też aktualizowac soft

Są, ale kosztują chore pieniądze. W dodatku nie są aktualne. Najnowsze mapy mają pokrycie aktualne na rok 2015.

A czy ktoś z okolicy stolicy może mi odpowiedzieć czy A2 jest już w tych najnowszych mapach?

Nie wiem czy ktokolwiek robił sobie aktualizację tych map. A2 oddano w 2012, więc powinno być.

Amortyzatory
Powrót