Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie wiem czy ktokolwiek robił sobie aktualizację tych map. A2 oddano w 2012, więc powinno być.
Jest. Jest nawet cala s11A2 oddano w 2012 to tym bardziej niepokojące jest to co mi pokazywała mapa jadąc tą autostradą z teoretycznie najnowszymi mapami. Ponawiam pytanie, czy ktoś może z pewnością odpowiedzieć czy w "najnowszych" mapach jest już A2?
Weź chłopiec odpal mapy google albo coś i daj sobie spokój z navi w 159. Ta nawigacja to pasuje do epoki gdzie koła były jeszcze kwadratowe.To czy w takim razie wadliwe działanie nawigacji może być spowodowane zapchaniem wewnętrznej pamięci? Mam na myśli taką sytuację, że po wpisaniu adresu docelowego płyta z mapą zostaje wyciągnięta, a cała mapa wpisana w pamięć i wkładam płytę z muzyką ( nie mam zmieniarki ). Po przejechaniu około 200km navi prosi o płytę z mapą, żeby mogło sobie znowu wczytać dalszą część mapy, wkładam płytę, navi wgrywa mapę i znowu wyciągam, i znowu muzyka. Po wjechaniu na A2 navi pokazuje, że jadę w polu, a w około pajęczyna innych "mniejszych" dróg. Dodatkowe problemy to ewidentnie zamulone radio (muzyka gra ale nie reaguje na przyciski albo reaguje z ogromnym opóźnieniem) i co ciekawe wycieraczki przestają automatycznie wycierać po użyciu spryskiwacza. Cała sytuacja odbyła się podczas jednej trasy, bez wyłączania samochodu czy nawet radia. Teraz znowu wszystko działa prawidłowo ale nie mam możliwości sprawdzenia jak tam moja A2 bo jestem daleko.
Z aktualnymi mapami nie jest tak zleUżywanie jako podstawowej, wbudowanej nawigacji, na chwilę obecną nie ma kompletnie sensu. Ona jest w stanie się sprawdzić jako awaryjna, w czasie jazdy jakimiś drogami wojewódzkimi, jak się nie chce uruchomić mapy na smartfonie, albo innym urządzeniu dedykowanym.
no wiec 2 din na andku i jest wsioj. A największą zaletą jest czyściutka, niczym nieprzesłonięta szyba
wszak ma to być tylko dodatek ułatwiający podróżowanie
trudno się nie zgodzić, ale kwit trzeba wydaćno wiec 2 din na andku i jest wsio![]()
nie przesadzałbym z tym kiepskim pokryciem, czasami zabraknie nowowybudowanego ronda, ale tragedii nie ma. Poza tym nie ma nawigacji idealnej i każda może wyprowadzić na manowce.Mapy z kiepskim pokryciem często bardziej utrudniają niż ułatwiają.
kwit ? 2 din max 1000zł - a funkcjonalonosc pińcet razy wieksza jak to cos fabryczne w ar ...
czasami zabraknie nowowybudowanego ronda
kwit ? 2 din max 1000zł - a funkcjonalonosc pińcet razy wieksza jak to cos fabryczne w ar ...
Niby tak , ale jaka to wygoda , możesz użyć google maps , albo każdą inna android nawigację , sprawdzić emaileno widzisz, jeden woli wydać tysiaka na bajer navi kolor full wypas, a mi starczy to co mam, a do celu dojadę, a kasę przeznaczę dajmy na to na 2 opony marki premium (to przykład taki, nic osobistego)
Dla tego też nie można polegać na żadnej nawigacji w 100%
no widzisz, jeden woli wydać tysiaka na bajer navi kolor full wypas