• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Planowany zakup używanej Giulietty

mickry : jakbyś mógł to będziemy bardzo wdzięczny, ja jestem z okolic Bydgoszczy także mam trochę daleko, żeby przejechać się i się rozczarować...
Kusi mnie bardzo ten przebieg... mimo, że kolor mnie raczej nie zachęca, ale to już kwestia indywidualna każdego.
No to najwyżej sobie wycieczkę zrobisz do Krakowa:) z jakich okolic Bydgoszczy jesteś Nakło?Koronowo?.

DOkładnie!! do pl nie przyjeżdża nic co nie jest uszkodzone- młody rocznik, import Francja, cena atrakcyjna- idealna recepta na minę- jak dla mnie szkoda czasu.

Niektórzy ludzie nie dbają będzie ciężko coś fajnego znależć,może ktoś z forum chcę sprzedać.

Mam coś na oku, pierwszy właściciel z polskiego salonu, manual, 63 tys. przebiegu.
Także najwyżej poślę tam Autotesto - korzystałem przy moim aktualnym aucie i uważam, że było poprawnie zweryfikowane.
Nie ma jedynie czujników parkowania, ale to bym sobie dołożył kamerę lub czujniki w tablicy rejestracyjnej.

mam swoją z 2017 r. 120 koni salon polska absolutnie bezwypadkowy do sprzedania. nalot 61 tkm świeżo po serwisie w ASO bo tylko tam serwisuję

300 pln robota - materiały oryginalne (OE olej, OE świece OE filtry powietrza i OE kabiny) kupione w Ricambi.pl

Witam
Pojawiła się Julka która mi odpowiada. Automat i ksenon.
Swarzędz miejscowość. Jakby ktoś miał możliwość sprawdzenia VINu byłbym ogromnie wdzięczny.
Zar94000007148273

I pozostali bez odpowiedzi. Samochód był objęty akcją naprawczą wymiany "wiązki przewodów elektropompy skrzyni biegów", ale to raczej szczegół :D

Amortyzatory
Powrót