Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam.Proszę o sprawdzenie VIN ZAR94000007032072.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...verde-1-75-tbi-235km-ID6CyCRV.html#e7337710c7
Może ktoś oglądał i napisze coś ciekawego o tej Alfie.Pozdrawiam.
bardziej bym się martwił o sposób eksploatacji niż MA, bo MA wymienisz i w dupie a faktu że auto mogło być pałowane nim się nagrzeje już nie..Nowy t-jet 120 KM, czy to demo TB 150 KM?
To demo było stosowane do jazd testowych i jako auto zastępcze.
sprawa prosta jak drut- Demo czy zastępczak to taki niczyj samochód - każdy używa jak chce i ile chce - dla mnie bez gwarancji to potencjalna mina - sam sposób eksploatacji plus MA - aż się prosi o kłopoty.
bardziej bym się martwił o sposób eksploatacji niż MA, bo MA wymienisz i w dupie a faktu że auto mogło być pałowane nim się nagrzeje już nie..
bardziej bym się martwił o sposób eksploatacji niż MA, bo MA wymienisz i w dupie a faktu że auto mogło być pałowane nim się nagrzeje już nie..
..i dodaj sobie jedno i drugie no i masz kłopot x2 - wybacz, ale ok 4 tyś za MA to spora suma.
- - - Updated - - -
..i dodaj sobie jedno i drugie no i masz kłopot x2 - wybacz, ale ok 4 tyś za MA to spora suma.
śmiem twierdzić ze 95% mechaników na rynku na oczy nie widziało silnika MA a co dopiero wymieniało ten moduł- wybacz ale nie chciałbym aby ktoś się uczył na moim samochodzie, a wiedza w tym zakresie kosztuje i za to się płaci- Cena którą podałem to moduł nie kupiony nie wiadomo z jakiego źródła ale z gwarancją zarówno na część i usługę wymiany. W przypadku samochodów wychodzę z założenia iż zapłacić parę pln więcej i spie spokojniem no ale mamy wolny kraj i każdy robi jak uważa.czasami lepiej samemu już jakiemuś kiepskiemu mechanikowi dac..
dlatego ja staram się wszystko robić samśmiem twierdzić ze 95% mechaników na rynku na oczy nie widziało silnika MA a co dopiero wymieniało ten moduł- wybacz ale nie chciałbym aby ktoś się uczył na moim samochodzie, a wiedza w tym zakresie kosztuje i za to się płaci- Cena którą podałem to moduł nie kupiony nie wiadomo z jakiego źródła ale z gwarancją zarówno na część i usługę wymiany. W przypadku samochodów wychodzę z założenia iż zapłacić parę pln więcej i spie spokojniem no ale mamy wolny kraj i każdy robi jak uważa.
mickry : jakbyś mógł to będziemy bardzo wdzięczny, ja jestem z okolic Bydgoszczy także mam trochę daleko, żeby przejechać się i się rozczarować...
Kusi mnie bardzo ten przebieg... mimo, że kolor mnie raczej nie zachęca, ale to już kwestia indywidualna każdego.
Na początek poprosić o VINY.