• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Planowany zakup używanej Giulietty

Witam
Poszukuję jakiejś fajnej Giulietty, wpadła mi poniższa w oko, jest ktoś coś w stanie napisać o tym egzemplarzu?

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-2-0-jtdm-175km-tct-sportiva-jedyna-taka-alfa-panorama-bi-xenon-aso-ID6CdWIl.html#94bbee4c9d

Nr VIN: ZAR94000007340196

Witam,
Czy byłby ktoś tak uprzejmy i powiedział mi coś więcej o Alfa Giulietta nr vin: ZAR94000007231973. Ostatnie wpisy, co było robione itd albo po prostu cokolwiek ;)
Z góry dziękuję za odpowiedź i za pomoc. Pozdrawiam !

Witam,
Czy byłby ktoś tak uprzejmy i powiedział mi coś więcej o Alfa Giulietta nr vin: ZAR94000007231973. Ostatnie wpisy, co było robione itd albo po prostu cokolwiek ;)
Z góry dziękuję za odpowiedź i za pomoc. Pozdrawiam !

Ostatni wpis w ASO jest na 53887km

Witam wszystkich czy ktoś był oglądać szarą Giuliette QV 2011 w Krakowie (obecne ID ogłoszenia na otomoto to 6037868347)?

Ja dzisiaj podjąłem próbę jej obejrzenia, ale sprzedający mnie wystawił (brak kontaktu ze sprzedającym o ustalonym miejscu i godzinie oględzin)

Witam wszystkich czy ktoś był oglądać szarą Giuliette QV 2011 w Krakowie (obecne ID ogłoszenia na otomoto to 6037868347)?

Ja dzisiaj podjąłem próbę jej obejrzenia, ale sprzedający mnie wystawił (brak kontaktu ze sprzedającym o ustalonym miejscu i godzinie oględzin)

Skoro Cię wystawił to ja bym się nie zastanawiał nawet nad tym autem .. a ofercie sam się przyglądałem i odpuściłem ..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bardziej pytałem z ciekawości, czy coś jest jednak jest na rzeczy z tym autem, czy tylko sprzedający :)

Ostatnia edycja:

Próbuje ją sprzedać od ponad roku.

Nie polecam Julki z Katowic-Ligota Panewniki, VIN ZAR94000007097367. Stoi za 28500. Byłem tam i właściciel mówi że nic nie wie o aucie, nie potrafi powiedzieć kiedy montowany był gaz, nie ma homologacji. Przy sprawdzaniu okazało się że głowica jest walnieta i wtryski też. Samochód nie nadaje się do jazdy a gość pisze że "bez jakiegokolwiek wkładu finansowego". Auto jeździło W Holandii dla firmy. W dwa lata zrobilo 160k, stąd ten duży przebieg obecnie (250k)

Nie polecam Julki z Katowic-Ligota Panewniki, VIN ZAR94000007097367. Stoi za 28500. Byłem tam i właściciel mówi że nic nie wie o aucie, nie potrafi powiedzieć kiedy montowany był gaz, nie ma homologacji. Przy sprawdzaniu okazało się że głowica jest walnieta i wtryski też. Samochód nie nadaje się do jazdy a gość pisze że "bez jakiegokolwiek wkładu finansowego". Auto jeździło W Holandii dla firmy. W dwa lata zrobilo 160k, stąd ten duży przebieg obecnie (250k)

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...orama-170km-bez-wkladu-nowy-gaz-ID6C5Ccl.html
22.10.2015r - 173618km, wiec nie w 2 lata 160tys.

Cześć, może ktoś spradzić VIN julki ZAR94000007041247?

Dzień dobry,
Jestem nowym użytkownikiem forum, mało "samochodowym". Rozważam zakup Alfa Romeo Giulietta jako swój pierwszy samochód.
Chciałbym zamknąć się w 30 tysiącach. Interesuje mnie najmocniejsza wersja 170 konna. Jak te silniki znoszą instalacje gazowe?

Czy należy bać się przebiegu >150k ? I jak bardzo istotny jest rocznik samochodu?

Zastanawiam się co uważacie na temat mojego pomysłu? Czy za taką kwotę można wgl. kupić samochód w który nie będzie trzeba od razu dokładać kolejnych tysięcy?

(Małopolska)

40 to odpowoednia cena za zadbany egzemplarz z koniczynką a z autem jak z autem jak dbasz tak masz smoro sprzedaja gulcie z przebiegiem 250 tys to chyba 150 nie boli....

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Kolega pytał o ma 170km... A 40k zł za zadbaną qv to zdecydowanie za mało...
Ja kupilem 2 miesiace temu 1.7 tbi z koniczynką na skorach z wyswietlaczem przebieg 87tkm ZA 40tys pierwsza reka ze szwajcarii
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
35.jpg
36.jpg

Ładna sztuka;) Co do ceny nie ma co dyskutować... Towar jest tyle warty ile jest w stanie zapłacić za niego Klient. Ja swojej polskiej sztuki na pewno bym nie oddał za tyle :)

Amortyzatory
Powrót