Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Można poprosić o rozkodowanie i jakieś informacje ?
VIN:ZAR94000007025336
Dziękuje
ZAR 94000007202667
Teoretycznie jest to wersja Veloce, z polskiego salonu. Sprzedajacy wpisal, ze klima automatyczna, dwustrefowa, ale przelaczniki ma jak od manuala => https://www.forum.alfaholicy.org/za..._147_nie_gasnie-panel_klimy_manual_147_1_.jpg cos w ten desen. Czy byly takie wersje Veloce?
EPER zwrocil: CLIMATIZZATORE 1, czy to oznacza manualna?
Jak czytam te wasze problemy o szpachlowanych julkach....
Jak czytam te wasze problemy o szpachlowanych julkach....
Nikt mnie jeszcze do tablicy nie wywołał więc sam przed szereg wychodzę
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-krajowa-qv-od-2-wlasciciela-ID6C3f4d.html
Jeśli ktoś szuka QV nie wymagającej żadnych nakładów to zapraszam
Pochwal się w takim razie jakie szkody były w Twojej![]()
Witam szanowne grono.
Szukam giulietty 1.4 MA i moją uwagę zwrócił taki egzemplarz:
m.olx.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-170km-pelna-f-v-23-79tys-km-CID5-IDApCS3.html#position=1&page=1
Co o nim sądzicie?
Będę wdzięczny za rozkodowanie vinu:
ZAR94000007301302
T.
Na tyle małe że ASO je ogarnęła bez użycia szpachli.
Po szczegóły zapraszam na telefon.
Auta szpachlowane z 1,4mm grubości szpachli za kilkanaście tyś to nieporozumienie i nakręcanie biznesu handlarzom.
A jak ktoś szuka nówki, tak jak omen napisał drzwi salonu stoją otworem
to nie pisz że bezwypadkowa - dla mnie auto bezwypadkowe to takie które poza fabryką nie widziało ręki lakiernika. wiem że to może za bardzo daleko posuniety pogląd ale nigdy nie jestem w stanie zweryfikować czy była to np rysa parkingowa czy np wstawiona ćwiartka.
są samochody z naprawdę rzetelną historią serwisową i rzeczywiście bezwypadkowe tylko one odpowiednia kosztują
to nie pisz że bezwypadkowa - dla mnie auto bezwypadkowe to takie które poza fabryką nie widziało ręki lakiernika. wiem że to może za bardzo daleko posuniety pogląd ale nigdy nie jestem w stanie zweryfikować czy była to np rysa parkingowa czy np wstawiona ćwiartka.
są samochody z naprawdę rzetelną historią serwisową i rzeczywiście bezwypadkowe tylko one odpowiednia kosztują
Witam
Mam zamiar kupić sobie pierwszą Alfę w życiu, obecnie jeżdżę Hondą i BMW i powoli będę je sprzedawał. Biorę pod uwagę 159 i Giuliette z silnikami benzynowymi. Gdzieś tutaj czytałem, że do silnika 1,75 tbi trzeba lać Pb 98, chciałbym się dowiedzieć czy do silników w Giuliettcie( 1.4 J-jet i Mulitiair)także trzeba tankować takie paliwo.
Dzięki za każdą odpowiedź.
Semantyka Panie.
Pamiętaj że są samochody z rzetelną historią serwisową i bezwypadkowe, które jednak miały KOLIZJĘ.
Z mojej strony tyle w temacie.