• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piękne Włoszki 147, 156 and 159 by Jony88

Po kilku 156 i jednej 147 przyszedł czas na upragniona 159 autko z silniczkiem 1.9 16V z 2007r. z przebiegiem 155tyś. km Wszystko wskazuję na to,że Alfinka zostanie u mnie na dłużej :)

DSCN2560.jpgDSCN2563.jpgDSCN2570.jpgDSCN2557.jpgDSCN2564.jpgDSCN2549.jpgDSCN2545.jpgDSCN2546.jpgDSCN2543.jpg

Gratuluję :D

Tylko to wnętrze jakieś nie takie ;) ale Ty musisz takie mieć :)

To teraz musisz zmodyfikować nazwę tematu ;)

Że co,że nie takie? Fotel kierowcy lekko przybrudzony jeśli oto chodzi oczywista sprawa marzyła mi sie biała SW 2.4 ale kto powiedział,że kiedyś takowej nie kupie?

- - - Updated - - -

Ostatnio edytowałem chciałem żeby było ogólnie Piękne Włoszki by Jony88 bo wiem,że na 6-ciu dotychczasowych Belciach się nie skończy ale nie mogłem mieć takowego niestety i musiałem wprowadzic model auta jakie posiadam.

- - - Updated - - -

gratki i nie sprzedawaj jej przez najblizsze miesiace...tfuu lata! ;)
Ewelina stwierdziła,że nawet jeśli będe chciał ją sprzedać to mi nie pozwoli i zostawi ją dla siebie a ja kupię sobie drugą :) Marzy mi się 2.4 ale ta naprawdę jest genialna:)

wlasnie znalazlem takie fele jak twoje 18cali na allegro i moze je lykne bo alusy na zime mam 17 rial i niezaciekawy wzor.
mam cos takiego....praktycznie nowki i opony tez,,,

wlasnie znalazlem takie fele jak twoje 18cali na allegro i moze je lykne bo alusy na zime mam 17 rial i niezaciekawy wzor.
mam cos takiego....praktycznie nowki i opony tez,,,
Podrzuć linka :) Przewaliłem eba-ya wczoraj i nowe TI 19' bez opon 250funtów za szt. używek nie było

czerwona strzała ;D wózek naprawdę piękny..w dodatku ten kolorek ;p i ciekawa felga.. gratuluje ;p
jak dla mnie tylko skóry w środku brakuje ;p po nowym roku planuje też zostać takim szczęśliwcem jak Ty ze 159 ;p może też czerwoną ;D?

czerwona strzała ;D wózek naprawdę piękny..w dodatku ten kolorek ;p i ciekawa felga.. gratuluje ;p
jak dla mnie tylko skóry w środku brakuje ;p po nowym roku planuje też zostać takim szczęśliwcem jak Ty ze 159 ;p może też czerwoną ;D?
Niestety nie można mieć wszystkiego,jak znajde jakieś tanie to możliwe,ze przerzuce ale to bliżej wiosny:)

Niestety nie można mieć wszystkiego,jak znajde jakieś tanie to możliwe,ze przerzuce ale to bliżej wiosny:)

to powodzenia w szukaniu, ale wydaje mi się że może byc z tym problem ;p
bys miał skórkę, byś nie miał plamy na fotelu;)
szerokości ;p

Gratulacje.Naprawde piekna dziewiatka.Szkoda tylko ze ma kierownice po zlej stronie;).Zapraszamy do PL i na jakiegos spota w Rzeszowie.Chyba to ten Leżajsk o ktorym mysle??

Gratulacje.Naprawde piekna dziewiatka.Szkoda tylko ze ma kierownice po zlej stronie;).Zapraszamy do PL i na jakiegos spota w Rzeszowie.Chyba to ten Leżajsk o ktorym mysle??
Tak jest dobrze myślisz to ten Leżajsk i ten złocisty trunek :D Belka jest po prostu boska,a co do PL to bliżej wiosny raczej na pewno wybiorę sie do PL :)

Amortyzatory
Powrót