Jony88
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Że co,że nie takie? Fotel kierowcy lekko przybrudzony jeśli oto chodzi oczywista sprawa marzyła mi sie biała SW 2.4 ale kto powiedział,że kiedyś takowej nie kupie?Gratuluję
Tylko to wnętrze jakieś nie takieale Ty musisz takie mieć
To teraz musisz zmodyfikować nazwę tematu![]()
Ostatnio edytowałem chciałem żeby było ogólnie Piękne Włoszki by Jony88 bo wiem,że na 6-ciu dotychczasowych Belciach się nie skończy ale nie mogłem mieć takowego niestety i musiałem wprowadzic model auta jakie posiadam.Gratuluję
Tylko to wnętrze jakieś nie takieale Ty musisz takie mieć
To teraz musisz zmodyfikować nazwę tematu![]()
Ewelina stwierdziła,że nawet jeśli będe chciał ją sprzedać to mi nie pozwoli i zostawi ją dla siebie a ja kupię sobie drugągratki i nie sprzedawaj jej przez najblizsze miesiace...tfuu lata!![]()
Myślałem jeszcze intensywnie nad czarną 2.2JTS ale osobiście wolę klekota za samo ubezpieczenie za 2.2 bym się pewnie nie wypłaciłCałkiem ciekawa przesiadka - z czerwonej 147 to czerwonej 159![]()
Teraz będziemy liczyć kiedy ta Ci się znudzi.
Że co,że nie takie?
Wybiorę się chyba na wycieczke do PL niąKiera po złej stronie
Ale do tamtego ruchu Ci pasuje![]()
Za fele z twoją chętnie bym się zamieniłkolor pierwsza klasa.......
Podrzuć linkawlasnie znalazlem takie fele jak twoje 18cali na allegro i moze je lykne bo alusy na zime mam 17 rial i niezaciekawy wzor.
mam cos takiego....praktycznie nowki i opony tez,,,
Podrzuć linka Przewaliłem eba-ya wczoraj i nowe TI 19' bez opon 250funtów za szt. używek nie było
Niestety nie można mieć wszystkiego,jak znajde jakieś tanie to możliwe,ze przerzuce ale to bliżej wiosnyczerwona strzała ;D wózek naprawdę piękny..w dodatku ten kolorek ;p i ciekawa felga.. gratuluje ;p
jak dla mnie tylko skóry w środku brakuje ;p po nowym roku planuje też zostać takim szczęśliwcem jak Ty ze 159 ;p może też czerwoną ;D?
Niestety nie można mieć wszystkiego,jak znajde jakieś tanie to możliwe,ze przerzuce ale to bliżej wiosny![]()
Tak jest dobrze myślisz to ten Leżajsk i ten złocisty trunekGratulacje.Naprawde piekna dziewiatka.Szkoda tylko ze ma kierownice po zlej stronie.Zapraszamy do PL i na jakiegos spota w Rzeszowie.Chyba to ten Leżajsk o ktorym mysle??