Piękne Włoszki 147, 156 and 159 by Jony88

Wczoraj oponke z przodu szlag trafił na szczeście fela całą DSCN2537.jpgDSCN2538.jpg ale już jedzie nowa w tym samym rozmiarze :)

Parkowanie na krawężniku?
Właśnie,że nie byłem obejrzeć GT w niedziele cały czas autostadą śmigałem z 8 mil bocznymi drogami tylko noi w jednym miejscu właśnie droga równiutka jak stół a w jednym miejscu dziury,że az Navi spadła. Ale ok alu nie ugięty do domu wróciłem powietrze było wczoraj rano do pracy dojechałem bez problemu tez autostrada ani bicia ani ściągania. Wychodze z pracy wsiadam w auto ruszyłem i widze kapec.Więc nie mam pojęcia jak to się stało.

Ktoś przygotował Ci koło do prostowania ;)
Fela nie ugięta,nowa oponka już do mnie jedzie za Kumho 225/35/18 zawołali 85funtów z rabatem 5% dla mnie jakiś tam chinol 65 ale udało mi się wyrwać nową za 30 więc cena nie jest zła. Co prawda też jakaś made in china:)

Tak równe ciecie sugeruje że zaczepiłeś o coś oponą. Gdyby to było od zewnątrz to pokusiłbym się o podejrzenie, że ktoś ją rozciął ale od wewnątrz to by się chyba nikomu nie chciało.

Tak równe ciecie sugeruje że zaczepiłeś o coś oponą. Gdyby to było od zewnątrz to pokusiłbym się o podejrzenie, że ktoś ją rozciął ale od wewnątrz to by się chyba nikomu nie chciało.
Wiem o tym bo mam zyczliwych iroli w pracy bo co auto kupię nowe to rysy na błotniku miałem. Teraz się obserwuję auto codziennie powiedziałem,ze zobacze nową ryse na błotniku to łapy z dupy powyrywam a wiedzą do czego jestem zdolny. Wracając obstawiam,ze wszystko przez te nieszczęsne dziury,ale z drugiej strony dziwi mnie fakt,że powietrze nie uszło od razu a jak widac na foto fela nie jest ugięta.

Nadaje z telefonu więc nie przygladalem się dokładnie zdjęciom ;)

Lajcik jest jak nic się nie dzieje ;)
Mogę spokojnie na lapku siedzieć :D
Mi płacą za gotowość ;)

Amortyzatory
Powrót