• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piękne Włoszki 147, 156 and 159 by Jony88

Ostatnio Bella strzela mi fochy wywaliło mi MCSF przeczysciłem EGR który był już zaślepiony przez kogos wcześniej,ale troche syfu w nim było a także kolektor ssący,czujnik doładowania,założona nowa przepływka boscha. Jutro zobacze co z overboustem i jak nic nie pomoże bo wywala mi czujnik doladowania to jeszcze raz przeczyszcze kolektor i w ostateczności trzeba przyjrzec sie turbawce

Żebym ja miał Tyle kobiet co Ty aut :) hehe
Wszystkie ładne, ale przydałaby się w całości po fl:)

I naprawione;-)?
Naprawione i nawet sprzedane czujnik doładowania był winowajcą. Po wyczyszczeniukolektora i EGR-a auto szło jak przecinak w wode :) szkoda mi było się z nią rozstawać

- - - Updated - - -

Żebym ja miał Tyle kobiet co Ty aut :) hehe
Wszystkie ładne, ale przydałaby się w całości po fl:)
Wszystko w swoim czasie w Irlandii Północnej gdzie jestem ciężko o jakąś fajną po FL jeśli się juz akurat pokaże takowa to kilka godzin i jej nie ma niestety:(

- - - Updated - - -

Kilka fotek mojej nowej zabaweczki opakowanej w najszybszy kolor :) Autko z 02' z silniczkiem co prawda 1.6 T.S,ale daje radę:) nalatane 100tyś

DSCN2443.jpgDSCN2445.jpgDSCN2450.jpgDSCN2407.jpgDSCN2426.jpgDSCN2419.jpgDSCN2451.jpg

- - - Updated - - -

Autko siedzi na 225/45/18 i założone czerwone sprężynki także jest stosunkowo nisko ale ze smakiem co najważniejsze :)

Alfa prezentuje się świetnie na tych felgach, przód przed fl moim zdaniem rewelacyjny.
Jakby się jeszcze dało te czarne plastiki na zderzakach pomalować pod kolor auta.

Alfa prezentuje się świetnie na tych felgach, przód przed fl moim zdaniem rewelacyjny.
Jakby się jeszcze dało te czarne plastiki na zderzakach pomalować pod kolor auta.
Mi własnie podoba się tak jak jest czarne listwy dodają kontrastu a sama fele to prawie wartość auta bo na e-bayu nowe z oponami 780-1300 funtów :) a moja są w satnie bardzo dobrym :)

- - - Updated - - -

Troszke ogarnięta w piątek pod machą DSCN2453.jpgDSCN2457.jpgDSCN2454.jpg

Dzisiaj strzeliłą pierwszego focha z racji,że akumulator jest od nowości nawet jeszcze z naklejką AR rano wsiadam próbuje zapalić cos tam załechtała i kupa trzeba było się kabelkami i drugą Alfiną poratować. Trzeba będzie sie rozejrzeć zanowym aku...

Dzisiaj Bella umyta,potraktowana woskiem Maguiars i założona opaska na linke od ręcznego bo troszke wisieć zaczęła. Gotowa na jutrzejszego spota w Athlone :)

Kolego, jak tak czytam twój temat to widzę, że nie jesteś wierny jednej "towarzyszce życia". Tez tak jak ty wczęśniej miałem malucha, seicento i hondę civic 1.3 16V "jajko". Z tych wszystkich najbardziej podobała mi się pierwsza Cosmo Blue no i ta ostatnia 147 na felgach z polerowanym rantem. A te miażdzą suty....

Kolego, jak tak czytam twój temat to widzę, że nie jesteś wierny jednej "towarzyszce życia". Tez tak jak ty wczęśniej miałem malucha, seicento i hondę civic 1.3 16V "jajko". Z tych wszystkich najbardziej podobała mi się pierwsza Cosmo Blue no i ta ostatnia 147 na felgach z polerowanym rantem. A te miażdzą suty....
Fele robią robote robią,jak widać początek motoryzacyjnej drogi mieliśmy taki sam :) Gdyby w 147 też siedział JTD-k to pewnie zostałaby ze mną na dłużej:) Po dzisiajeszym spocie i przejażdżce 159 kolegi Arthm mam straszną chcice na 159 :)

- - - Updated - - -

Kilka fotek z dzisiejszego spota :)DSCN2484.jpgDSCN2492.jpgDSCN2500.jpgDSCN2502.jpgDSCN2505.jpgDSCN2508.jpgDSCN2513.jpgDSCN2518.jpgDSCN2527.jpg

Wczoraj bella dostała w prezencie nową baterie :) i new zapach do środeczka,by nam się przyjemniej śmigało :)

Amortyzatory
Powrót