J
Jeson
Guest
Marek napisał:ciekawa sprawa...mam tak samo..czasem jak brame zamykam a jest na chodzi to stane z tyłu i słucham...
hehe mam pozdobnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marek napisał:ciekawa sprawa...mam tak samo..czasem jak brame zamykam a jest na chodzi to stane z tyłu i słucham...
Marek napisał:to fakt R5 fiata brzmi ładnie.a alfa to już klasa sama w sobie...
Kosiar napisał:ja jechałem Punto HGT popieram kolegę brzmi rewelacyjnie
Kosiar napisał:ja jechałem Punto HGT popieram kolegę brzmi rewelacyjnie
Tiga napisał:Jesli chodzi o Punto II HGT to tam jest akurat inny silnik niż w np. Bravo HGT. Silnik podobny konstrukcyjnie, tylke ,ze o jeden cylinder mniej i już tego efektu nie ma. Jesli Punto I to GT ma silnik chyba 1.4 ,ale napewno Turbo. BAJECZKA Jednak miałem okazje jeździć Bravo 1.8 GT (Punto HGT sie kłania) i powiem,ze naprawde ładnie pracuje . Podobnie do TSa,wie jest rewelacja
Jeszcze co mi sie podoba to dzwiek mojej tempry 1.6 na gazniku powyzej 3500tys 8) Nie zebym chwalil, bo moje ale podoba mi siea w porownaniu do tej vectry 1.8 (ecotec) to muzyka dla uszu :lol: :lol:
bobryt napisał:teraz mam w planach kupić tłumik sportowy jakiejś dobrej marki by na wysokich obrotach podnieść głos o pare decybeli. mam nadzieję że nie popsuje to dźwięku...