[159] Piasta/łożysko koła Alfa Romeo 159

• Autor wątku Autor wątku allsiolek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To napisz / zadzwon do sprzedawcy ( Tomka ) i zapytaj i juz

a mi się nie udało w ogóle skontaktować, nic to znajdę coś innego ;)

Nie przejmuj się, ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi :) Dopiero dzisiaj nr przesyłki i tyle :)

Spokojnie - wszyscy co zamawiali piasty - dostaną je. Na bieżąco pakujemy i wysyłamy. Jest masakra z tym towarem, bo oprócz tego co doszło teraz najprawdopodobniej do końca lipca będzie z piastami lipa. Nie wiadomo tez, czy Optimal w ogóle wznowi dostawę w sierpniu, tak więc chyba trzeba powoli organizować towar bezpośrednio z Chin...

Tak czytam i czytam i oczom nie wierzę... Tak dramatyczna dostępność części?! Nieważne. Słuchajcie ja mam problem taki. Kupiłem niedawno nową bellę i mam pytanie, bo opcje mam dwie. Huczy mi koło, ale też wyraźnie czuć bicie. To objaw piasty czy raczej, gdzieś uderzonej opony/felgi?

Pytanie do poszukujących - czy próbowaliście kupic piasty na przód bezpośrednio np na stronie SNR ?

Piasty, łożyska gdzie one są gdzie one są;) ?

Jeździ ktoś na tym optimalu? kilka lat temu kupiłem do Omegi optimala i nie przejechał 1000 km zaczął wyć reklamacji nie uznali, kupiłem używkę KOYO oryginał problemy się skończyły.

Hehh... Poczytaj trochę postów wyżej, to pytanie już padło.

Jeździ ktoś na tym optimalu? kilka lat temu kupiłem do Omegi optimala i nie przejechał 1000 km zaczął wyć reklamacji nie uznali, kupiłem używkę KOYO oryginał problemy się skończyły.

Może było coś nie tak z montażem? Ja na optimalu w 159 przejechałem jakieś 5000 km i jest ok. Wiem, że to mało, ale przynajmniej wiesz, że za 1000 km się nie rozleci. Pewien mechanik pisał tutaj, że montował te piasty do 159 już od jakiegoś czasu i ludzie nie narzekali.

BTW dziwie się niektórym, że jeszcze nie kupili Optimali tylko czekają na niewiadomoco i cały czas marudzą, że oryginał drogi i następna dostawa SNR za pół roku. Panowie – czas kupować Optimale (skoro są) i zapomnieć o temacie huczącej piasty !!!

BTW dziwie się niektórym, że jeszcze nie kupili Optimali tylko czekają na niewiadomoco i cały czas marudzą, że oryginał drogi i następna dostawa SNR za pół roku. Panowie – czas kupować Optimale (skoro są) i zapomnieć o temacie huczącej piasty !!!
Te Optimale są dostępne bodajże od wczoraj, więc niedługo.
Popieram przedmówcę, nie ma co marudzić :)

Ja też chciałem czekać ale nie dałbym rady już dłużej tak jeździć. Wymieniłem na optimala i jak na razie spokój:) Chociaż było ostatnio dostępne na allegro łożysko z SNR za ok 500zł ale chyba aukcja się już skończyła.

Udało sie komus dzisiaj zakupic?

O 9 zlozylem zamowienie i niestety dostalem przed chwila info, ze brak w magazynie..

To juz przestaje byc smieszne.

Amortyzatory
Powrót