bocian
klekot ™ gorol
- Auto
- 156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
To napisz / zadzwon do sprzedawcy ( Tomka ) i zapytaj i juz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja zamówiłem w czwartek piastę z tej aukcji podanej kilka postów temu i do dzisiaj ciszaZero odzewu
![]()
Nie przejmuj się, ja też nie dostałem żadnej odpowiedzia mi się nie udało w ogóle skontaktować, nic to znajdę coś innego![]()
Nie przejmuj się, ja też nie dostałem żadnej odpowiedziDopiero dzisiaj nr przesyłki i tyle
![]()
Masz jakieś źródło gdzie w Chinach można kupić? Być może znajdę tam na miejscu osoby, które mogłyby się zająć przywiezieniem tego.tak więc chyba trzeba powoli organizować towar bezpośrednio z Chin...
gdzieś uderzonej opony/felgi?
Próbowałem w oficjalnej polskiej dystrybucji (Intervito). Pisałem o tym wcześniej.Pytanie do poszukujących - czy próbowaliście kupic piasty na przód bezpośrednio np na stronie SNR ?
Jeździ ktoś na tym optimalu? kilka lat temu kupiłem do Omegi optimala i nie przejechał 1000 km zaczął wyć reklamacji nie uznali, kupiłem używkę KOYO oryginał problemy się skończyły.
Te Optimale są dostępne bodajże od wczoraj, więc niedługo.BTW dziwie się niektórym, że jeszcze nie kupili Optimali tylko czekają na niewiadomoco i cały czas marudzą, że oryginał drogi i następna dostawa SNR za pół roku. Panowie – czas kupować Optimale (skoro są) i zapomnieć o temacie huczącej piasty !!!