Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mnie montował Luigi w fabryce.Witam montował ktoś z was pas przedni do giuli ?
pas przedni to górna belka gdzie mocuje się zamki maski, aluminiowa belka poprzeczna pod lampami i belka dolna w zderzaku- wszystkie są jednakowe- chłodnice tylko od benzyny podobnie jak chłodnica oleju i tzw kierownica powietrza czyli obudowa plastikowa wokół chłodnic prowadząca powietrze- z diesla nie podejdzie.
do tego 2 skośne poprzeczki łączące górną cześć ze środkową
Jeszcze jedno - wersja USA ma inna belkę poprzeczną - tj nie montuje się do niej styropianu. z EU tez pasuje - mam tak wraz ze styropianem na magazynku
Zależy z którego rocznika i miesiąca masz auto bo mogą nie pasować przewody do chłodnicy oleju skrzyni biegów.
wesja Veloce ma inne nadkola przednie - te plastikowe z racji inaczej wyprofilowanego zderzaka
Pokaż załącznik 268272Pokaż załącznik 268273
Wszystko zależy od uszkodzeń- tu były minimalne- jak widać wymieniany by element górnego pasa po prawej- jest biały - reszta OE
zderzak może mieć spryskiwacze możesz je uruchomić
halogeny w giulii będą bo dodatkowe boczne chłodnice ma tylko Q a 280 ma tylko 2 chłodnice na środku. Stelvio 280 Hp ma dodatkowe boczne chłodnice
Rozumiem i spryskiwacze normalnie podłącze pod zbiorniczek bez żadnych skomplikowanych kombinacji.
Z tymi halogenami gościu w serwisie alfy twierdził ze to nie da rady podłączyć , ze względu na te wloty w veloce - Sprawdzę to jak przyjdą mi części
Jeszcze chcę się dopytać o te reflektory :
Jeśli założę 25W i nie będę miał spryskiwaczy- to samochód normalnie przejdzie przegląd ?
25W mają tylko samochody z USA ?
Jeszcze jedna rzecz, lampy 25W nie wymagają samo-poziomowania, ale muszą mieć możliwość regulacji wysokości świateł z kokpitu. W wersji z USA trzeba wymienić panel świateł na ten UE.
Jak byś potrzebował mam na zbyciu reflektor 25W USA prawy stan b.db (przerabiają te lampy na UE). Jak coś to PW.