Papamek
Nowy
Kupowałem od człowieka sprowadzającego samochody z Włoch. Okazał się bardzo fajnym gościem. Pomógł mi znaleźć hotel w Przemyślu (dojechałem pociągiem około północy), rano mnie z niego odebrał, zorganizował obie wizyty (ASO i SKP) i zawiózł tam Bellę lawetą (nie miała wtedy ubezpieczenia). Zakładałem, że ceny w ogłoszeniach są cenami wywoławczymi, więc i tak szykowałem się na jej negocjowanie. Po przeglądach, na których byliśmy razem, było łatwiej. Sam zaproponował cenę niższą, niż sądziłem. Wyliczyłem, że dostałem zniżkę 17% !. Można powiedzieć, że pomógł mi dokonać dobrego zakupu, a sam i tak nie stracił.RUDA napisał:Super lalka - gratulacjeJedno pytanie techniczne - po tym jak juz zamowiles inspekcje i przeglad w ASO i stacji obslugi to czy wlasciciel spuscil z tonu i ceny? Zawsze mnie interesowala ta kwestia po wykupie inspekcji - skoro takie bylo och i ach w oczach wlasciciel, a przy inspekcji wyszly usterki - jaka byla jego reakcja?
Pozdro
Kontaktowaliśmy się później w innych, pozamotoryzacyjnych sprawach, bez żadnych pretensji, czy żalu. Dzwoniłem do niego ostatnio i zamówiłem Spidera V6 3.0