Pakiet Zender'a

Kwestia gustu :) Jak dla mnie na pewno lepiej niz bez zendera. Jakby troche popracowac nad ta dokladka byloby git :D

To autko prawdopodobnie kolegi sneijder. Mnie ta przednią dokladka do polifta niezbyt podchodzi. Zbyt kanciasta jest względem przodu. Powinna być złamana jakimś przetloczeniem. Dawid pokaż tu lepiej swoją z zendetem bo wygląda kosmicznie imo.

wysłane z WC

Mi też całkowicie nie leży ten pakiet, no może poza lotką na klapie.

Dawid pokaż tu lepiej swoją z zendetem bo wygląda kosmicznie imo.
Dziękuję Ci za serdeczne słowa:)
I proszę:
attachment.php

Załączniki

• DSC_1010.jpg
    DSC_1010.jpg
    140.9 KB · Wyświetleń: 283
ale tak wracając do polifta to mnie to auto tak wpadło w oko z tym dorabianym zenderem, ze gdyby nie automat mógłbym moją zamienić :D

To jestem chyba jedyny na forum, którego nie rusza ta kupa plastiku dookoła 166

Nie, jest nas dwóch ;)
Jeszcze w ciemnych przedliftach (czarne najlepiej) to ładnie wygląda, ale w jasnych (np. srebrne) i polifcie jak na foto mi się nie podoba :P

Mnie z całego pakietu bardzo podoba się lotka na klapę i nic więcej.

Jak widzicie z opiniami jest jak z dziurą w dupie, każdy ma swoją.

Wg mnie na zdjeciach ta lotka wyglada slabo( na za duza) a zywo prezentuje sie swietnie, ja zaluje ze jej nie kupilen przed malowaniem elementow

Zrobię fotkę dokładki dzisiaj.. i teraz chwilowo jest szansa na jakiś dobry rabat w zamian za przesłanie fotek na aucie.. :)

Dokładka wygląda tak jak przedliftowa mniej więcej.. Tak na szybko wpiąłem na zderzak i zrobiłem fotkę.. Niedługo będę miał fotki na aucie..
attachment.php

Załączniki

• prz166_fl_1.jpg
    prz166_fl_1.jpg
    42.2 KB · Wyświetleń: 236
Amortyzatory
Powrót