Pakiet Zender'a

A oryginał to z czego jest zrobiony? Z drewna? Po nakladkach na progi widać że to oryginał.smakosze docenią.

:beer:

Ostatnia edycja:
Oryginal jest z ABSu takie tworzywo

nawet nie z abs-u tylko jeszcze jakiegoś innego tworzywa ale to z linku masy faktycznie wygląda jak laminat

A ja poczekam jeszcze parę latek aż stanieje :sarcastic:

Laminat robi tylko autods i widziałem jak to wygląda.krispl montowal u siebie taki zestawik. I nakladki na progi wyglądają całkiem inaczej. To jest na 99 pr oryginał. Przynajmniej progi. Niech się wypowie ktoś kto zakładał u siebie oryginały to będziemy wiedziec. Grzesiusiedlce ma chyba i b-ski. Nawet jak laminat to cena dobra

Ja miałem oryginalne nakladki z angielskiej 166 i one sa czarne z obu stron a materiał to PUR już chyba pisałem wcześniej bardzo giętki i mocny. A sprzedalem tez za tysiąca na allegro i specjalnie zainteresowania nie bylo.

Ostatnia edycja:
buuaaahahahaha
I a co jest w gratisie?

Panowie!

Siadajta i patrzajta co znalazłem

http://olx.pl/oferta/dokladki-zender...tml#e0b4d7c872

Kto ma wolny tysiaczek? Mysle, że cena zajebista. Brac brac brać. Sam bym wzial ,ale chwilowo od jakichs 4 lat jestem w finansowym dołku ( mam dwie Ar- zrozumicie)
I do tego oryginał wiec bedzie pasować idealnie...

Muszę Ci Masa podziękować serdecznie bo tak sie składa, że stałem sie posiadaczem zenderka z Twojego linku
Chciałem kupować zestaw autods, choć nie miałem przekonania i chciałem przynajmniej oryginalne zenderowe progi
a znależć oryginał i to w przyzwoitej cenie to nie lada sztuka ale można!!!
attachment.php

Przednia dokładka niestety laminat w dodatku niewiadomej produkcji bo poprzedni właściciel połamał oryginał i kazał zrobic na wzór z laminatu ale myślę, że będzie pasować bardzo dobrze a jako, że jestem z tych co uważaja na różne krawężniki itp to nie będzie problemu z wytrzymałością pomimo, że furka sporo obnizona :)

Jeszcze mi zostało połączyc to wszystko z alfą i będzie git :D:D:D

Załączniki

• DSC_0380.jpg
    DSC_0380.jpg
    250.4 KB · Wyświetleń: 278
Gratuluje zakupu. Pakiet zendera moim zdaniem wygląda extra w 166:)

Dawid super że pakiet trafił w Twoje ręce! Zazdroszczę Ci tego w uj :D lakieruj, montuj i KONIECZNIE pochwal się efektami. Przedlift w zenderze ryje "muzg" totalnie. Niech Ci służy!
I poza przodem reszta to oryginał a pisali że to sklejka! Zazdroszczę Ci!

Ostatnia edycja:
Jak założę to wrzucę foty na pewno choć chcę jeszcze przed tym dać nowy lakier, żeby efekt był jak należy:D

Kurde.... coraz więcej tych zenderków na forum :) coraz bardziej mnie to kusi....

Amortyzatory
Powrót