Pakiet Zender'a

Mnie też kusiło długo i wiedziałem, że muszę zendera mieć. Teraz jak tak patrze na cały zestaw w garażu to nie mogę zrozumieć dlaczego te kilka kawałków plastiku kosztuje aż tyle kasy ale i tak nie żałuję zakupu:D

Tak samo można powiedzieć o diamentach. Mały kamyk a tyle kosztuje hehe. Żyje się tylko raz dawid. A chodzi o to żeby bylo fajnie i miło. Zalozysz to zmienisz zdanie

:beer:

Ale przecież napisałem, że nie żałuję ani trochę i kupiłbym go jeszcze raz, w końcu to rarytas.
Tylko taka mała refleksja.

czy ktos wie co to za przednia dokladka? idealnie pasuje do reszty pakietu zendera.

Pięknie :) pewnie ktoś zlecił "dorobienie" lakiernikowi

Jak na moje oko to przerobiony zender od przedlifta. Nie jest to wcale takie trudne do zrobienia:D

faktycznie jak sie przyjrzalem to wyglada na przerobionego zendera, szkoda ze Mariusz nie pociagnal tematu przedniej dokladki do polifta.

Ponieważ nikt nie chciał pojechać na przymiarki.

jak bym mieszkal blizej to uwierz ze bylbym nast dnia :D bardziej wydaje mi sie ze problem malego zbytu byl brany pod uwage przez autods :)

Ostatnia edycja:
jak bym mieszkal blizej to uwierz ze bylbym nast dnia
Każdy tak pisał. Ale pojechać Ci by się opłacało bo dla chętnego był upust na komplecie. A zrobili by na pewno bo to AutoDS chciał robić i szukał chętnego na przymiarki a nie na odwrót.
Kup sobie zwykłego zendera i daj krate browarów lakiernikowi i zrobi Ci to co na foto. Nie wiedzę problemu.

A zrobili by na pewno bo to AutoDS chciał robić i szukał chętnego na przymiarki a nie na odwrót.

JA uważam, ze problem tkwi tak jak napisał Dareme w małym popycie. Bo co za problem dla dużego producenta zaoferować 1 cały pakiecik gratis za udostępnienie zderzaka na wzór na 1 dzień? Wg mnie żaden a chętnych na darmowego zendera byłoby sporo nawet jeśli trzeba podjechać 200, 300km i ponudzić się przez 8 godz.

Ja jakbym miał polifta przerobiłbym sobie to sam.

Nie był za darmo. Nie pamiętam, ale chyba jakieś parę stów upustu było. Ale nikt nie chciał. A teraz nagle wszyscy jechać by chcieli.

Wiecie, w AutoDS to tylko ja taki zapaleniec do samochodów.. Generalnie się robi różne panele, elementy zabudowy, obudowy, sprzęt pływający, formy do zalewania transformatorów i inne przedziwne rzeczy.. Takie projekty do aut dużo łatwiej jest przepchnąć jak mam skołowany produkt do kopii, auto do przymiarki czy jak w tym przypadku zderzak..

Inna opcja to 3 chętnych na zestaw do polifciaka, puszczacie zaliczki i zam kupię zderzak do przeróbek.. Zresztą nie lubię pracować na czyimś zderzaku, bo to trzeba bardzo uważać na lakier przy przymiarkach co utrudnia tylko pracę.. :)

Ostatnia edycja:
Szczerze mówiąc to na alledrogo nie za wiele jest tych zderzaków ale ja się mogę ściepnąć na rzecz "nauki" jeśli później uda się wynegocjować jakiś korzystny rabat :)

No Mariusz jak byś ogarną dokładkę do lifta to mega fajnie by bylo :)

attachment.php

Wiedzialem, ze zender do polifta jest do ogarniecia. Macie dowod.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    117.1 KB · Wyświetleń: 290
Widziałem ją wczoraj na alledrogo ale dla mnie średnio pasuję

Amortyzatory
Powrót