Pakiet Zender'a

a teraz nawazniejsza sprawa. Mariusz czy planujesz dorobienie przedniej dokladki do wersji po lifcie tak jak zrobiles w przypadku 156? bo same progi i tyl beda srednio wygladac niestety.

Podbijam pytanie Kiedyś też już o to pytałem ale nie dostałem odpowiedzi.

Myślę, że możemy się dogadać.. :)

W jakim sensie?? Zapewne nie będę jedynym który połasił by się na dokładki do 166 fl Chodź nie ukrywam że wolał bym je zobaczyć najsampierw na aucie a potem kupić bo przed fl to już wiem jak to wygląda :) Myślę że jak byście zrobili jeden komplet i spodobał by się to znaleźli by się chętni :)

Mariusz pewnei potrzebuje auto na wzor :) w tym sensie napisal ze sie dogadacie :)

Nie.. nie.. Auta na wzór mi nie potrzeba, ale zawsze łatwiej przepchnąć jakiś projekt gdy jest ze terzech chętnych i nie będzie poszukiwania poliftowej 166-stki np. by zrobić fotki.. Przedliftówek to kilka mam pod ręką, ale poliftowej w mojej bezpośredniej okolicy nie kojarzę.. zapytam jeszcze Pawła z Pablogarage..

ja powiem tak, jezeli wyszloby to tak dobrze jak do 156po fl to mysle ze 3 chetnych na pewno bys znalazl. ale wiesz nikt nie bedzie sie deklarowal nie znajac wzoru, po prostu liczymy ze stylistycznie Ci sie uda :)

a 166 FL wg miała taki pakiet?
Coś seryjnie było do niej dokładane?
Czy wychodziła "surowo" w serii i nie było opcji takich dodatków?

Zendery tylko wychodzily w przedlifcie. W polifcie można bylo pakiet TI sobie zamówić. Ale tam chyba zawias niższy byl i fela 18 toora i z zewnatrz chyba tylko tyle...

z zew byl tylko stock. ale autods zrobilo juz do 156fl zderzak przedni a'la gta i pasuje do progow i tylnego gta, wiec nam chodzi o to samo, bo powiedzmy sobie szczerze ze zender duzo dodaje przedfiltowi i mysle ze w polifcie tez by robil robote.

Czyli dobrze myślałem :) Ale wiadomo forum robi swoje :D
Jeszcze ciekawe jak będzie ten pakiet wyklądał na FL
zastanawia mnie połączenie tego z pakietem TI :)

Gdyby ktoś miał zderzak przedni do poliftówki pożyczyć, to dajcie znać.. Odeślę z nową dokładką gratis.. Jeśli nie, to się kupi..

Ostatnia edycja:
Wyglada na wlokno szklane anie ZENDERa

No dokladnie to mowie :-)

Amortyzatory
Powrót