Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam pytanie gdzie można sprawdzić niemieckie tablice, jakaś strona do sprawdzenia historii auta?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-mito-1-3jtd-full-wypas-C27559710.html
Uwaga na to auto!
Potencjalny szwagier pojechał paręset kilometrów żeby go kupić. Na sprawdzenie udał się do ASO.
Auto nie było w ASO serwisowane i niestety było poważnie uderzone z przodu i boku. Cały bok malowany, wymieniony z innego auta przedni zderzak, maska, błotnik. Wymieniona chłodnica, ślady od uderzenia na podłodze i podłużnicy. Zresztą auto mocno ściąga.
No rozmawiał z gosciem i ten na 100% potwierdzał to co jest w ogłoszeniu. To uważasz że nic się nie stało, że mozna rżnąć ludzi bo wiadomo czego się mogą spodziewać?!
Kolego bez urazy ale nie jeden samochód w Polsce i zagranicą kupiłem i sprzedałem. Każdy handlarz zawsze zapewnia że jego egzemplarz jest "och i "ach" a jeżeli cena "realna " jest zaniżona to nie można spodziewać się cudów.
kolego bez urazy ale jezeli ty sprzedajesz samochod to tez wciskasz ludziom bubla ze nie bity i tak dalej? jezeli tak to naprawde jestes uczciwym sprzedawcą od takich ludzi to tylko kupowac!!! jezeli cena realna jest zanizona i kliient pyta czemu taka cena to co mu odpowiadasz? ze chcesz szybko sprzedac pomimo tego ze to perełka jakich mało a tobie sie własnie rodzina powieksza?![]()
Dokładnie. Niestety i na naszym forum widac że pobłażanie dla cwaniactwa jest coraz większe.
No bo sam był sobie winien, że uwierzył w słowa sprzedawcy.
Czy ja napisałem że jestem handlarzem i tylko z tego żyję ??
jezeli ty sprzedajesz samochod to tez wciskasz ludziom bubla ze nie bity i tak dalej?
Sorki ale przy takiej cenie to czego się spodziewał ???
Nie ja kupowałem. Nie ja wybierałem. Mnie tam nie było.- - - Updated - - -
Nie mogłeś kogoś z forum poprosić aby podjechał obejrzeć ??
p.s. sprawdziłem sobie, że wybrałeś najtańszą opcję na Allegro i otomoto (przy opcji, 2009,diesel, nieuszkodzony) gdzie cena rynkowa nie uszkodzonej mito waha się granicach ok. 35tys.zł z takim wyposażeniem.