• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oszuści!!! - ostrzega bezwypadkowe.net

• Autor wątku Autor wątku Tfaruk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Korzystałem z bezwypadkowe.net przy okazji zakupu poprzedniego samochodu. Ogólnie na forum można otrzymać sporo pomocy i wskazówek jednak nie zawsze. Mozna tam znaleźć dobrych fachowców, którzy robią inspekcję auta.

bezwypadkowe.net a czy oni nie zmienili przypadkiem adresu strony ?

VISIO, wojtekpanas oszuści z Gubina, przestroga

Odradzam Gubin i wszystkie aukcje użytkownika -VISIO-. *****ci. Sprzedali mi niesprawne auto. Jeden gościu pokazuje auto, drugi przyjeżdża i spisuje umowę, nie ma żadnego kontaktu z tym sprzedającym, a ten pierwszy twierdzi że to nie jego firma. *****ci uikać -VISIO- jak tylko się da. Piszę to aby każdy wiedział i nie popełnił mojego błędu z użytkownikiem -VISIO-.
Sprzedający na Allegro pod dwoma nikami " wojtekpanas " i " -visio-1 " to ta sama osoba z Gubina

Odradzam Gubin i wszystkie aukcje użytkownika -VISIO-. *****ci. Sprzedali mi niesprawne auto. Jeden gościu pokazuje auto, drugi przyjeżdża i spisuje umowę, nie ma żadnego kontaktu z tym sprzedającym, a ten pierwszy twierdzi że to nie jego firma. *****ci uikać -VISIO- jak tylko się da. Piszę to aby każdy wiedział i nie popełnił mojego błędu z użytkownikiem -VISIO-.
Sprzedający na Allegro pod dwoma nikami " wojtekpanas " i " -visio-1 " to ta sama osoba z Gubina

Jakieś dowody?

Amortyzatory
Powrót