Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Chyba wybrałeś gorsze. Continentale CSC5 to jedne z lepszych opon. Bardzo chwalone na deszczu.ja właśnie zamówiłem: http://mixoponki.pl/opona/dunlop_sp...tml?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral
kumpel z serwisu oponiarskiego. polecał te i drugie:http://www.sklepopon.com/opona-letn...9_0?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral
wybrałem te pierwsze![]()
nie komplet tylko 2 ;]
Chyba wybrałeś gorsze. Continentale CSC5 to jedne z lepszych opon. Bardzo chwalone na deszczu.
- - - Updated - - -
Obie opony maja podobne parametry. Dunlopki są dużo cichsze. A co do deszczu to nawet jak masz wpaść w poślizg to najlepsza opona Tobie nie pomoże tylko umiejętności kierowcy.
A co myślicie o Toyo T1-SP ?? Miesięcznie dużo kilometrów nie robię tak w przedziale 700-1000. Chodzi mi o rozmiar 235/45 R18
W poprzednim aucie miałem te Hankooki V12 w rozmiarze 235/40/18 i szczerze mogę polecić. Ciche, na suchym świetnie trzymały, w deszczu nigdy nie odczulem aquaplanningu. Co do Uniroyala to mam je obecnie w Rav4 w rozmiarze 235/55/18 - właściwości jezdne świetne na suchym i mokrym, ale dość mocno słychać je w trakcie jazdy z prędkościami 120 i więcejInteresują mnie 3 opony: Hankook Ventus V12 evo2 K120, Uniroyal RAINSPORT 3, Fulda SportControl MFS w rozmiarze 235/45 R18, ma ktoś osobiste porównanie którychkolwiek miedzy sobą ?
Panowie duża będzie różnica w spalaniu przy oponach 215 które mam a chciałbym 225 kupić i czy auto na 215/45 nie będzie za nisko stało żeby nie chaczyc ?
jeżeli chodzi o 17ki to mają być 225/45, a nie 215/45...nie ogarniam manii wsadzania opon o rozmiarze wziętym nie wiadomo skąd...
Zgadza sie, a poza tym powinno sie dobrac nosnosc i index predkosci niemniejszy od fabrycznych, a z tym moze byc problem przy probach dobrania mniejszych rozmiarowA nie czasem 225/50?
... etykiet ue, w moim rozmiarze ta opona ma C A 69Db za inne opony z takimi parametrami na etykiecie trzeba dołożyć minimum 400zł ....