stunt_rider
Użytkownik
- Auto
- Byla AR159 sw 2.0, była: Giulia Veloce TI Competizione, Jest: Giulia Quadrifoglio Etna Red
Pirelli P Zero 225/40/18 sprzedam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nastała
cisza......
Bazar jest w innym temacie.
Pytanie odnosnie opon Nokian zLine lub Line , panowie jak ich zużycie? ktos ma przejechany sezon na nich?
Witam, przymierzam się do zakupu letnich opon 225/50R17
Ktoś może polecić jakieś sprawdzone?![]()
Ja przejechalem zeszly zezon na z-kach. Jakies 10000 km. Nie zaobserwowalem jakiegos nadmiernego zuzycia.
Ja właśnie jestem po zmianie na letni setup. 235/45/18r Uniroyal Rainsport 3 - Pierwsze odczucia w porównaniu do zimowych 225/50/17 (oś przednia Pirelli sottozero 2, oś tylna Toyo Snowprox s952) Guma jest bardziej sprężysta i lepiej zachowuje się na nierównościach, szczególnie w porównaniu z mega twardymi Toyo. Opony słychać, choć nazwałbym to raczej przyjemnym szumem niż uciążliwym hałasem opon. Po tysiącu kilometrów podzielę się dalszymi spostrzeżeniami.
Wczoraj zalożyłem Pirello P Zero Nero GT 225/50R17. Przejechałem ok 60 km i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Bardziej ciche od Dunlop-ów. Miałem wrażenie, jakby auto było dosłownie przyklejone do drogi. Mam nadzieję, że z trwałością będzie lepiej niż tu straszycie![]()
Wczoraj zalożyłem Pirello P Zero Nero GT 225/50R17. Przejechałem ok 60 km i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Bardziej ciche od Dunlop-ów. Miałem wrażenie, jakby auto było dosłownie przyklejone do drogi. Mam nadzieję, że z trwałością będzie lepiej niż tu straszycie![]()
Nowe mają 8mm, aczkolwiek słyszałem, że Michelin ma mniej...Zmierz głębokość swoich opon, ponieważ nie pamiętam ile mm mają nowe opony i porównany ile gumy zostawiłem na asfalcie po ok.15tys.
Nie mogłeś tydzień wcześniej tego napisać? ;/Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zaoferować wysokiej klasy komplet opon w dowolnym rozmiarze (głównie 17 i 18"). Opony z najwyższej półki roczniki 2011 wzwyż.
Info prv.
Mój punkt odniesienia to Dunlop Sport Maxx TT. Opona w moim mniemaniu również bardzo dobra. Ale droższaNo offence,lubię czytać te opinie co jak klei,trzyma,itd itp,ciekawy jestem jaki jest punkt odniesienia