tomkoziolek
Nowy
75Wok dzięki za info
P.S. A która tutelle zalewacie 75w80 czy 75w85?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
75Wok dzięki za info
P.S. A która tutelle zalewacie 75w80 czy 75w85?
Tak , dość głęboko , najlepiej długa przedłużka z przegubem
a co myslisz o tym oleju nadawał by się? http://olejefuchs.pl/titan-sintofluid-fe-75w.html
Obawiam się że zbyt wysoka lepkość na zimno może uutrudniać pracę skrzyni
Ja bym dał szansę temu tańszemu. [emoji6]
[MENTION=34864]wlyszkow[/MENTION] Tylko dla uzyskania 100% pewności - inna bajka w pozytywnym sensie?Ich 75W80 to zupełnie inna bajka na zimno.
Witajcie. Mam problem ze swoją C635, jeśli chodzi o wbijanie pierwszego biegu to czytałem ze normalny problem, ale zgrzyta mi czasem też czwórka, a po rozgrzaniu skrzyni biegi w ogóle ciężko wchodzą. Zalana jest motulem (poprzedni właściciel) ale chcę to badziewie zlać (miałem kiedyś w AR147 i wylałem po miesiącu) czym ją zalać, przeczytałem wszystko i juz sam nie wiem
Fuchs SINTOFLUID 75w?
Tutela Geartech 75w85?
Millers?
Nie kombinuj , zalej Tutela 75W nie 75W85 i powinno być ok
Ja miałem Tutele 75W + AR9100 i chodziło to bardzo dobrze. Ilość sumaryczna oleju i AR to 2,2 lOk, dolać Ar9100 czy Ewentualnie XADO 1 Stage Maximum Transmission? Pomoże cokolwiek na tą zgrzytająca czwórkę? Podobno jak jest ciepło na zewnątrz to nic nie zgrzyta i wszystko śmiga gładko,
75WTylko teraz
Tutela Gearforce 75W czy Tutela Geartech 75w85 (podany jest w książce serwisowej)
75W
To zamawiam Gearforce, po zmianie dam znać czy cokolwiek się jej poprawiło. Dzięki za pomoc