tomkoziolek
Nowy
Polecam dolać do skrzyni AR9100 od Archoil ponad te 2 l.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Fajnie jakbys pisząc takiego posta zawarł w nim coś więcej, ponieważ w tej chwili Twoja opinio-rada jest mało wartościowa.
Polecasz, bo? Jeździsz tak od 200km i jest lepiej, czy może zrobiłeś już 50kkm? Albo jeszcze więcej?
Mam lekkie wycieki z okolic uszczelniacza półosi. Zapadła decyzja o jego wymianie, co za tym idzie trzeba będzie zmienić także i olej w skrzyni.
Padło na Fuchs Titan Sintofluid 75W80 i AR9100.
Pytanie tylko ile tak naprawdę tego oleju wlać? Ostatnio wlaliśmy 2l - zostać przy takiej ilości (tj. 1,8l oleju i 0,2l AR9100)?
Zalałem ten olej i jak na razie na pewno nie jest gorzej niż po poprzednim oleju tutella.wczoraj jechałem julką kolegi w której ma zalany Penrite Pro Gear
1,9 l
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
[emoji106]to wleje 1.9 i 0.2 AR9100
[emoji106]
Ja wlałem 2 l + Ar9100 0,2 l
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Tak , dość głęboko , najlepiej długa przedłużka z przegubemPytanie mam, korek wlewowy jest od strony grodzi?