Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fajnie wyszło, a skórzany brelok robi robotę.
A ma ktoś patent na zniszczony, poobdzierany kluczyk? Szukałem nowej obudowy, ale chyba nie da się środka przełożyć...
Ooo! no to już szukam sobie nowej obudowy na podmiankę![]()
moze cos wiecej bys mogl napisacOczywiście że się da przełożyć
Nie wiem czy się zrozumieliśmy.
Kluczyk jest rozbieralny, jak ktoś dorwie obudowę w lepszym stanie to może sobie przełożyć płytkę ze środka oraz grot i tyle.
"Nowe" obudowy istnieją np. u mnieAle ich niedopracowanie nie pozwala na handel nimi
Pokaż załącznik 201891
u mnie też chrom złazi, ale nie wydaje mi się, że wystarczy to psiknąć, bo i tak zejdzie.To wystarczy wydaje mi się psiknąć to chromem.
U mnie ta obudowa z chromem jest popękana i nic już nie mogę zrobić.
jakos ciezko mi uwierzyc ze to będzie dobrze wyglądać i sie trzynac. gdyby byly dostępne wyminne elementy to bym chętnie wymienil, ale znajac zycie aso zaoferuje za conajmniej kilkaset zl nowy kluczyk. a wszystko przez poprzedniego wlasciciela który musial założyć metalowe kolko a do tego uzywal obu kluczyków wiec oba maja braku chromua chrom w sprayu? może być?