Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ASO to ostateczność, każą czekać kilka tyg i krzyczą kilkaset złotych. Ja bym chyba w wolnym czasie klikał z nudów bo w końcu to tylko 10tyś możliwości![]()
Sorry ale ja bez radia nie potrafię jeździć, poza tym co to za limuzyna jak radio nie działa...
Owszem próbować można i trzeba wszędzie ale jak nic innego mu nie zostanie to tylko szalone liczby![]()
Będę b. wdzięczny za metodę rozkodowania ICS w Alfie 166. W serwisie Fiata stwierdzili (mimo odczytania nr seryjnych ICS), że nie są w stanie ściągnąć tego kodu.jak wiem jak rozkodowac ics za friko . to jest zaden problem ale zajelo mi to troche , zadnego dlubania w elektronice , jak ktos chce to niech pisze na PW
kod 0943 i powinno śmigac.pozdro.
Ja poztrzebuje Twojej wiedzy na temat ICS mam alfe 166 2,4l i niestety nie dzialajak wiem jak rozkodowac ics za friko . to jest zaden problem ale zajelo mi to troche , zadnego dlubania w elektronice , jak ktos chce to niech pisze na PW
Ja juz znam, bez placenia i bez Twojej matematyki, nie przedstawie ci dowodow, bo jak napisales to tylko 10tys kombinacji, moge pdpowiedziec trzy przyciski na raz , bez snu powinno sie udac do swiat. Dziekuje za odpowiedzi, za te fachowe i te komiczne pozdro.@max19747: było na forum setki razy, jak masz model ICSa BE2569 to są na sieci kalkulatory i powinno się dać rozkodować. Jak masz BE2580 to są trzy opcje:
- ingerencja w elektronikę radia (próba odczytania kodu ze scalaków lub zmiany na znany kod),
- zwrócenie się do ASO o kod i zapłacenie im pieniążka,
- wzięcie długiego urlopu i próba zgadnięcia kodu - to "tylko" 10tys kombinacji, jeśli dobrze pamiętam po każdych 3ch próbach trzeba czekać godzinę, czyli bez snu powinno się udać zgadnąć najpóźniej w 140 dni, buahahaaha.
Innych opcji NIE MA. Jeśli ktoś twierdzi, że zna łatwą i przyjemną metodę, to niech mi łaskawie przedstawi jakieś dowody, a nie tylko napisze, że umi.
Ja juz znam, bez placenia i bez Twojej matematyki, nie przedstawie ci dowodow, bo jak napisales to tylko 10tys kombinacji, moge pdpowiedziec trzy przyciski na raz , bez snu powinno sie udac do swiat. Dziekuje za odpowiedzi, za te fachowe i te komiczne pozdro.
Ja juz znam, bez placenia i bez Twojej matematyki, nie przedstawie ci dowodow, bo jak napisales to tylko 10tys kombinacji, moge pdpowiedziec trzy przyciski na raz , bez snu powinno sie udac do swiat. Dziekuje za odpowiedzi, za te fachowe i te komiczne pozdro.