Obszywanie skórą - czyli co potrafi kolega Belfer27

Witam!
Ile by kosztowało obszycie mojej kiery? :) (foto na profilu) I jaki czas by to zajęło?...
Pozdrawiam ;)

Witam!
Ile by kosztowało obszycie mojej kiery? :) (foto na profilu) I jaki czas by to zajęło?...
Pozdrawiam ;)

Poszło info na PM.

Wszystkie pytania proszę właśnie tam wysyłać bo nie zawsze tutaj zaglądam więc może trwać zanim odpowiem.

I kilka fotek gałki do 147 z całkiem gładką skórą i perforowaną. Do tego dekiel na połysk ale tak już było, gdy ją dostałem do obszycia.DSC_0131.jpgDSC_0132.jpgDSC_0133.jpg

Ostatnia edycja:
I kilka fotek gałki do 147 z całkiem gładką skórą i perforowaną. Do tego dekiel na połysk ale tak już było, gdy ją dostałem do obszycia.

A tak wygląda po zamontowaniu :)

Załączniki

• DSC_2501.jpg
    DSC_2501.jpg
    49.5 KB · Wyświetleń: 867
Belfer, co jest grane?
Dn. 22-02-2011 godz. 06:19, posłałam Ci PW odnośnie dogadania się z tym obszyciem kiery i do dn. dzisiejszego zero odzewu.

Jak mam to rozumieć?

pozdrawiam

Witam. Ja niestety nie mam wiadomości od Ciebie z tego dnia. Kilka osób już do mnie pisało a ja nie otrzymałem nic prawdopodobnie z powodu przepełnionej skrzynki. PM już poszło do Ciebie.

Ostatnia edycja:
a obszywasz moze gały od wersji JTD ? ale tam raczej na galce nie ma skory

:/

Obszywam nie tylko skórzane. Większość zwykłych da się obszyć skórą. Podeślij foto na pasubio1@op.pl to Ci konkrety podam.

A tak sobie pomyślałem - dałbyś radę zrobić zwykłą plastikową dźwignię ręcznego ze 145 na skórzane bóstwo? :P

Da się zrobić tą rączkę. Gdzieś chyba mam nawet zdjęcia takiej ale muszę poszukać.

Tak jak obiecałem. Ta da! :D

Robota piękna.

PS. Mieszek który sie załapał to też robota Belfra, na ręcznym jest podobnie ;)

Załączniki

• P5136705.JPG
    P5136705.JPG
    116.6 KB · Wyświetleń: 1,032
  • P5136706.JPG
    P5136706.JPG
    89.5 KB · Wyświetleń: 687
  • P5136703.JPG
    P5136703.JPG
    159.7 KB · Wyświetleń: 1,046
  • P5136704.JPG
    P5136704.JPG
    104.4 KB · Wyświetleń: 1,307
Tak jak obiecałem. Ta da! :D

Robota piękna.

PS. Mieszek który sie załapał to też robota Belfra, na ręcznym jest podobnie ;)

A ja głupi zamiast Ci odesłać zwykłą kierownicę dalej szukam takiej od Ti...:(

Pozdrawiam.

Belfer ogarnij tą skrzynkę bo chciałem wysłać PW ;p

Przekładałeś przyciski? Jak sprzedawałem tą kierownice Dawidowi to miała je w zdecydowanie lepszym stanie, hmm...:confused:

Niet, przyciski są te co były. Inna sprawa że te po prawej sam przez przypadek przetarłem bardziej :/ Zwałaszcza jesli chodzi o tą biała plame na środku strzałki. Ale spoko, miałem juz upatrzone nowe raz ale nie wypaliło. A narazie sie przyzwyczaiłem.

A tak wogóle to dzięki za pośrednictwo w zakupie, kierownica gicior :D

1602496120

Mam tego typu kierownicę - identyczną tylko oczywiście w gorszym stanie.
Jak to zrobić żeby oddać ją do obszycia Belfrowi (jeśli by się zgodził :P) i jednocześnie nie zostać bez samochodu na + - dwa tygodnie ?
Może kupić na Allegro tą co na zdjęciu a następnie swoją bym komuś sprzedał już gotową obszytą ? Jest ktoś chętny ?

Mam tego typu kierownicę - identyczną tylko oczywiście w gorszym stanie.
Jak to zrobić żeby oddać ją do obszycia Belfrowi (jeśli by się zgodził :P) i jednocześnie nie zostać bez samochodu na + - dwa tygodnie ?
Może kupić na Allegro tą co na zdjęciu a następnie swoją bym komuś sprzedał już gotową obszytą ? Jest ktoś chętny ?

Ja mam akurat taką na stanie... Mogę Ci ją obszyć i podesłać a jak ją zamontujesz to odeślesz swoją. Zresztą już o tym pisałem. Ogólnie w domu mam kilkanaście kierownic na zamianę w tym 6 z AR. Jedynie czas oczekiwania może być dłuższy teraz bo mam w szkole dużo pracy.Więcej info na PM.

Amortyzatory
Powrót