M
mrutyś
Guest
między 178 a 181 słupkiem drogi nr 94kiedy Ty je robiłeś?? te zdjęcia znaczy się??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
między 178 a 181 słupkiem drogi nr 94kiedy Ty je robiłeś?? te zdjęcia znaczy się??
No nareszcie widze swoją obszytą na 1szym zdjęciu piękna robota już doczekac się nie mogę na przesyłkędzięki wielkie
Pozdrawiam
Czy da się podczas obszywania, na zwykłej kierownicy np. z modelu 156 zrobić specjalne pogrubienia/wyżłobienia na kciuki? Coś takiego jak na kierownicy ze 156 TI?Ostatnio obszywane kierownice do 156, 156 Ti FL, 147 i gałka do JTD. Zdjęcia niestety "gołe" ale, jak mi właściciele podeślą zrobione już na aucie to postaram się wkleić. Ta ostatnia jest z wstawką pod kolor jasnej skóry ze 156 i ciekaw sam jestem, jak to będzie wyglądać.
Czy da się podczas obszywania, na zwykłej kierownicy np. z modelu 156 zrobić specjalne pogrubienia/wyżłobienia na kciuki? Coś takiego jak na kierownicy ze 156 TI?
Pozdrawiam.
- Rafał
Właśnie wróciłem do domu zastałem paczkę, rozpakowałem i powiem Łukasz, że to profesjonalnie zrobiona robota - kierownica cudoTak sobie myślę, że jak ją założę to może bym Ci moja stara podesłał, ale nerwy Ci pewnie puszczą przy kolejnej takiej samej
Dzięki wielkie
![]()
tam jest moja czerwona nić![]()
ja nie obszywałemja tylko kupiłem nić do obszycia mojej kiery
bo Łukasz czerwony uważa za "kolor zło"
![]()
Dzięki Rigobert za reklamę...![]()
Belfer27 a zrobisz mi też gałkę ? Z tym, że ja obecnie mam obszyte jednolicie więc nie mam rozrysowanych biegów a chciałbym je mieć. Da radę ?